Ochocinco Wil Een Lambeau Leap

Grab him!

Grab him!

Notoire NFL Cliniclown Chad Ochocinco is aangekomen in Green Bay en heeft zijn tijd met de plaatselijke media goed gebruikt. De receiver, die aanstaande zondag met zijn 0-1 Cincinnati Bengals te gast is bij de 1-0 Green Bay Packers, beloofde weer eens veel spektakel. Scoort hij een touchdown aanstaande zondag, dan belooft hij zelfs een Lambeau Leap te doen.

Een Lambeau Leap is heilig en alleen weggelegd voor Packers spelers. Na een touchdown springen zij in het publiek om doodgeknuffeld te worden. Ochocinco zweert nu hetzelfde te doen als hij zondag scoort… om vervolgens overladen te worden met spuug en bier. Overigens beweert de receiver dat een Lambeau Leap niet uit ‘disrespect’ zou zijn, maar voor ‘fun and games’.

De flamboyante receiver sprong al eerder in vijandig publiek. Bij de Cleveland Browns. En ook daar reageerden de supporters niet erg sportief.

Lees ook:Fan Houdt Ex-Admirals Speler Bij de Ballen
Lees ook:Verschrikkelijke Sneeuwbui in Wisconsin
Lees ook:Sekswens Toegestaan Op Sports Illustrated
Lees ook:Bijzondere Recordjacht Brett Favre
Lees ook:Ochocinco Wil Met Brandweerhelm Rond

2 reacties op “Ochocinco Wil Een Lambeau Leap

  1. Thomas

    wat een gast is het ook. hij durft wel in ieder geval. volgens mij is hij in miami ook een keer naar het publiek gelopen. maar het kan ook wel dat dat iemand anders was.

      /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    wat een looser

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.