Live Blog: Dallas Cowboys at Cleveland Browns

Circus CircusBadmouthing the Cowboys. Ik doe het graag. Maar vooralsnog hebben de Boyz alles onder controle. Marion Barber rengt als een paard, de receivers maken circus-catches en Tony Romo doet alsof hij een balletje aan het gooien is in het park. De Cleveland Browns een serieuze titelkandidaat? Ik durf keihard te beweren van niet (maar goed, mijn football-verstandwijzer staat vandaag op nul).

22:30 De Cowboys maken het zich lekker gemakkelijk. Met die drive hadden ze zichtbaar weinig moeite. Cleveland Browns quarterback Derek Anderson daarentegen heeft zijn eerste fumble al achter de naam staan, dus zijn naam en faam lopen met rasse schreden achteruit.

22:36 Ik maak een rondje op NFL.com. Virtueel dan, eh. Niet dat je denkt dat ik mijn computerscherm met een zwarte fijnschrijver aan het bewerken ben. Er zijn deze week veel startende quarterbacks 'gevallen': Vince Young, Tom Brady, Brodie Croyle (wie dat ook mag wezen). Misschien was het toch niet zo verstandig van Daunte Culpepper om met pensioen te gaan. Culpepper en de Chiefs?

22:39 Braylon Edwards doet goede zaken voor de gokmaffia, door een zekere touchdown te laten vallen. Misschien moet iemand 'm vertellen dat hij in het vervolg eerst zijn handtasje bij de garderobe moet inleveren. Dat vangt namelijk nogal lastig.

22:47 De 49ers plukken nu al de vruchten van 'Mad' Mike Martz. Een rushing touchdown is niet meteen iets dat je toedicht aan de schizofrene offensive coordinator, maar tegen Arizona Cardinals lijken de trucjes voorlopig te werken.

22:53 Dat was geen pass interference van Adam 'Pacman' Jones. Dat was gewoonte. Het is toch duidelijk dat in de wijk waar Pacman is opgegroeid vaker mensen tegen het canvas worden aangedrukt vanwege kogelregens (zijn actie heeft geen nut overigens.. het wordt toch 7-7).

23:02 Ik begin me af te vragen waarom Marion Barber in mijn draft pas in de vijftiende ronde over het draftbord ging.

23:05 Cowboys make this look easy. T.O. met een simpele score. Leuke link trouwens met de Olympics. De flag begrijp ik dan ook absoluut niet. Ik heb het hier al vaker gezegd: waarom zou je de fun uit het spelletje halen? Daar komen mensen toch voor naar het stadion?

23:15 Het blijft toch lastig. Een verhaal voor Spits schrijven, tijdens een live blog, terwijl je eigenlijk ook nog wat 'echt' werk moet verrichten en je Fantasy scores in de gaten wilt houden.

23:22 Ben toch benieuwd wat er in die handtas van Braylon Edwards zit. Die heeft duidelijk zijn dag niet.

23:35 Terrell Owens (en zijn duizende Fantasy Football eigenaren) wordt een touchdown onthouden. In plaats daarvan krijgt Marion Barber een vinkje achter zijn naam. TV-commentatoren Troy en Joe delen hun wijsheid van voor een weinig creatief achtergrondje.

23:57 Ik kan me niet voorstellen hoe het moet voelen om Shaun Rogers op volle snelheid op je af te zien komen. In de Beekse Bergen kwam er ooit een kudde neushoorns op me afstormen en pieste ik bijna in mijn broek. En daar zat nog een raster, een sloot en een electrisch beveiligd hek tussen.

0:06 Schitterend staaltje camerawerk, waarin we een close-up van het gezicht van Tony Romo krijgen te zien op het moment dat zijn lichaam gevierendeeld wordt door drie ijverige Browns-verdedigers. Lag het aan mij, of hoorde die knie daar niet te zitten?

0:08 In ander nieuws (naast het bloed uit Romo's kin): Kan iemand mij verklaren waarom er morgen twee Monday Night Football-games zijn? Wil iemand mijn leven toevallig op z'n kop zetten? Jullie verwachten zeker live-blogs, eh?

0:11 Dr. Atomic: Eat Dust.

0:17 We mogen toch wel stellen dat Derek Anderson een overhypte jongeman is en dat de Cleveland Browns ook dit jaar weer op niets afstevenen. Erger nog, ik zit hier mijn tijd weer te verdoen met een live-blog over een waardeloze wedstrijd. Het leven is een wassen neus.

0:36 In San Diego ondertussen lijken de Carolina Panthers weg te lopen met de winst. En dat is toch benoemenswaardig. Zonder Jake Delhomme was dit team ongetwijfeld prut geweest. Ladainian Tomlinson heeft de endzone nog niet gezien, maar dat hoeft van mij ook niet zo nodig. Hij is een directe tegenstander in mijn Fantasy Football League.

0:42 Een fieldgoal voor de Cleveland Browns. Is het wellicht zo hoofdcoach Romero Crenell nog een verrassing in petto heeft. Brady Quinn wellicht. Dat zou nou een van de weinige redenen zijn om me niet naar bed te laten gaan op dit godsvergeten tijdstip.

0:55 Well, then that must be my cue! Gefeliciteerd aan de Cowboys fans.

Lees ook:Live Blog Dallas Cowboys @ Miami Dolphins
Lees ook:Reus Van Cowboys Tuigt Teamgenoot Af
Lees ook:Browns ‘benchen’ Brady
Lees ook:Live Blog Washington Redskins @ Dallas Cowboys
Lees ook:The Toughest Job: Castreren Met Tanden, Streaken Met Broekje

5 reacties op “Live Blog: Dallas Cowboys at Cleveland Browns

  1. Rob

    To easy. iScore T.O.uchdowns
    Baal alleen van al die penalties.

      /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    yay, de live blogs zijn terug. Net de Bills tegen de Seahawks live gekeken via Fieldpass HD. Verliezen die prutsers hun signaal met nog 6 minuten te gaan in de 4de kwart. Ow well was well een spectakel met een schitterende TD uit een fake FG. Enne Gibran was ook nog een paar keer in beeld met zun clipboard…

      /   Beantwoorden  / 
  3. DrAtomic

    Hoe je een oogje op je favoriete 49-ers? Ik zal geen spoilers geven. -gniffeld-

      /   Beantwoorden  / 
  4. DrAtomic

    Hahaha… :o ) Enne natuurlijk verwachten we morgen twee live blogs, je hebt toch ook twee ogen en twee handen?

      /   Beantwoorden  / 
  5. cart24

    Helaas is dit de minst spannende van de drie…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.