Dallas Duidelijke Super Bowl Kandidaat

Doing Dallas

Doing Dallas

Als 49ers fan had ik nooit verwacht dat ik deze woorden uit de bek zou krijgen. Maar naast die fantastische touchdown spiral van Michael Vick, was het gisteren vooral Dallas Cowboys dat aangenaam wist te verrassen in de Wildcard ronde van de NFC Playoffs. De ploeg uit Texas Stadium was duidelijk te machtig voor de Philadelphia Eagles — die voor de doubleheader met de Cowboys zelf nog kanshebber waren voor de eindstrijd.

Met het machtsvertoon hadden ze in ieder geval een slaperige blogger tuk. Want uitgerekend in het tweede kwart –net toen ik mijn oogjes van de rozige wijn niet open kon houden– kneep de formatie er van tussen. Toen ik met een bak koffie in mijn kraag daarom net na de halftime mijn ogen opendeed, stond mijn mobieltje vol met smsjes van haatdragende Cowboys fans. En moest ik een keer in mijn ogen wrijven om het scorebord scherp te krijgen. Ze hebben de jinx duidelijk van zich af geschud.

Wat ik vanmorgen in de herhaling wist mee te pikken, zag er geslepen uit. Als Minnesota volgende week niet oppast, dan plaatst Dallas zich voor het eerst in 14 jaar weer eens voor een Conference Championship. De poppetjes staan op de juiste plek. En een 40-jarige quarterback is een gewillige prooi voor een rondvliegende defense.

PS: Het zou vanavond mooi zijn een paar volgers op het live blog te hebben — zodat ik in ieder geval niet in slaap kan kukelen.

Lees ook:Dallas Cowboys Coach Verliest Status
Lees ook:Vier maal scheepsrecht tot Schorsing
Lees ook:Payton Contract Nu Pas Officieel In Canada
Lees ook:Sportverslaggever Duikt Onder Na Aanslag
Lees ook:Hardste NFL Hits Op YouTube

8 reacties op “Dallas Duidelijke Super Bowl Kandidaat

  1. Marc

    I’ve said it before: Dallas of Green Bay gaan het opnemen tegen Indy in de SB. En Peyton gaat z’n tweede ring ophalen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. P.Guijt

      Nee joh niet tegen de colts ik denk eerder de chargers

        /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Sterker nog, door het aanhoudende succes van Dallas in de postseason wordt zelfs het contract van Wade Philips verlengd!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Perry Hendriks

        Aanhoudend succes van Dallas? Hebben ze prijzen gewonnen waar ik niets vanaf weet? Aanhoudend… pfft.. het was de eerste playoff overwinning in 13 jaar. Aanhoudend.

        Perry

          /   Beantwoorden  / 
        1. Marc

          Dat ze 13 jaar niets hebben gewonnen weet ik ook wel! Maar je wist dat dit keer zou veranderen…

            /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Ik heb deze wedstrijd jammer genoeg niet gezien maar waren de Eagels soms vergeten wat een running game is? Dallas weet eindelijk wel de running game te vinden….leuk voor Dallas.

    Ravens hebben er ook zin aan, ik zette TV net te laat aan waardoor ik eerst TD mis….vervolgens knipper ik één keer en staat het zomaar 14-0. Gekke Ravens. Zo kan het 100-0 worden, ook leuk. :P

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wilco

    Live-blog voor Pack-Card? Link komt nog?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.