Is Bloed Overgeven Niet Gevaarlijk?

VomitJe bent American football-speler en staat aan de zijlijn naar je teamgenoten te kijken. Ze staan voor. Een fieldgoal verschil. Je hebt helse pijnen en hebt de dokters net gevraagd je even na te kijken. Je geeft over. Veel bloed. Dat kan niet goed zijn. Met helse pijnscheuten aanschouw je hoe de tegenstander terugkomt in de wedstrijd en aandringt voor de winnende touchdown. Wat doe je?

a) Je grijpt de dokter bij de kladden en eist dat hij je nu aan een grondig onderzoek onderwerpt. Hell, je dringt aan op een spoedritje met de ambulance naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis.

b) Je belt naar huis om te vragen hoe het ook alweer met je levensverzekering is. Niet overtuigd dat de rest van je familie voor de komende 80 jaar niet naar geld hoeft om te kijken, ga je stilletjes in een hoekje zitten en wacht tot de aanval voorbij is.

c) Je laat een spuit in je donder zetten met wat opbeurende lichaamsappen en stapt zonder na te denken het veld weer in.

Als je Fred Smooth van de Washington Redskins heet, heb je ongetwijfeld voor antwoord C gekozen. De rest van de 'denkers' onder ons… niemand neemt het je kwalijk als je voor A hebt gekozen.

Lees ook:Moordenaar Vrij Na Afspraakje Met Familie Slachtoffer
Lees ook:Toch Nog Admirals vs. Galaxy
Lees ook:Gibran Draagt Groene Boxers!
Lees ook:Countdown Leidt Naar Enquete
Lees ook:Live Blog: NFC Conference Championship

Eén reactie op “Is Bloed Overgeven Niet Gevaarlijk?

  1. Paul Bos

    Nou ik ga voor antwoord C… het zullen vast leuke teamgenoten zijn. Maar in dit geval toch maar even voor mezelf kiezen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.