Jessica Simpson Heeft Plankenkoorts

Ik heb weer even genoeg van Brett Favre, dus laten we het weer eens hebben over Tony Romo en Jessica Simpson. De blonde stoot met aandrang tot zingen is namelijk uitgejouwd dit weekeinde. Haar debuut als country-zangeres viel tijdens een festival in het water, na een heerlijke boe-roep-sessie. Onze Jessie heeft volgens de kenners niet het gewenste zuidelijke accent om haar repertoire te veranderen van pop naar country. Het interesseert haar natuurlijk weinig, want het blijkt dat niet zij de prestaties van haar Tony negatief beïnvloed.

Tony blijkt gewoon een ordinaire loser te zijn als het gaat om playoffs. Hij verpestte het al twee jaar op rij voor de Cowboys. Nu blijkt ook dat hij zijn laatste drie jaar als basisspeler in college ook niet één keer wist te winnen als de titel écht op het spel stond. Romo heeft gewoon een 100% verliesscore in de playoffs.  Tip van mijn kant aan de beleidsmakers in Dallas: Laat Tony je naar de playoffs leiden, breek vervolgens zijn knie in practice en laat de backup de Super Bowl winnen. 

Wie interesseert het eigenlijk of Tony wint in de playoffs en of Jessica wel een echte country-zangeres is? Zolang hij maar blijft scoren als fantasy-speler tijdens het reguliere seizoen en zolang zij maar weinig verhullende kleding blijft dragen…

Lees ook:Jessica Simpson Zondag Niet In Dallas
Lees ook:No More Jessica Romo-Simpson
Lees ook:Zelfs President Ziet Jessica Simpson Jinx
Lees ook:Football Imago in Nederland Verpest
Lees ook:Jessica Simpson Striptease Voor Webcam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.