Jacksonville Is Donderdag Uitverkocht

Burgemeester

Burgemeester

Hemel, snel… haal de burgemeester erbij, want de Jacksonville Jaguars hebben een wedstrijd uitverkocht. Het team wist dit jaar nog geen enkele thuiswedstrijd de stoeltjes te vullen, maar aanstaande donderdag is het dan eindelijk zo ver. Tegen Indianapolis Colts mag de thuiswedstrijd eindelijk op televisie worden vertoond.

De NFL verbiedt lokale televisiestations de game uit te zenden als er niet genoeg premium plekken zijn verkocht. Zo wil de National Football League mensen alsnog dwingen kaarten te kopen voor het duel. In Jacksonville zijn ze zo blij dat de blackout nu is opgeheven, dat de burgemeester een aparte persconferentie belegde om het nieuws wereldkundig te maken. Bijgestaand door Jacksonville Cheerleaders.

Wow. Over public relations gesproken. De stad ligt juist onder vuur, omdat ze geen enkele footballfan ertoe kunnen bewegen om de gang naar het stadion te maken.

Jacksonville maakt tot nu toe een uitstekend seizoen door en ligt op koers voor de playoffs. Aanstaande donderdag zal een uitverkocht stadion aanschouwen hoe het schip door een hevige storm uit koers raakt.

Lees ook:Here Come The LA Chargers!
Lees ook:Jacksonville Start Met Rookie
Lees ook:Black Hole wil Black Outs voorkomen
Lees ook:Burgemeester Verandert Naam Door Sportwedstrijd
Lees ook:Jacksonville Denkt Aan Heilige Maagd

5 reacties op “Jacksonville Is Donderdag Uitverkocht

  1. Jason Whitmen

    Nice site. There�s some good information on here. I�ll be checking back regularly.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Shut up, you cant even speak Dutch! Get the fuck outta here!

        /   Beantwoorden  / 
  2. Perry

    Haha, we Dutch are so friendly. Even to spammers, :) !

      /   Beantwoorden  / 
  3. Henk

    Het lijkt mij dat de streak van de Colts donderdag eindigt. Ze zijn zeker van het thuisvoordeel in de playoffs en na zo’n korte week zal niemand 100% risico nemen met het oog op blessures…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wilco

    Wat een trouwe fans, alleen komen als het goed gaat……..winnen ze straks de Super Bowl is iedereen fan, spelen ze vervolgens bagger dan is niemand mee fans. Dat zijn inderdaad de fans waar je trots op kunt zijn, de draaikonten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.