Torry Holt Naar Jacksonville

Children of the corn

Children of the corn

Een van de meest begeerde receivers in free agency heeft flink de tijd genomen om zijn team uit te kiezen. Torry Holt, een icoon in St Louis, verruilt het enige team uit zijn loopbaan voor de Jacksonville Jaguars. Het contract verbindt Holt voor drie seizoenen aan de club uit Florida en is maximaal 20 miljoen dollar waard. Beide partijen waren het er over eens dat het contract moest bestaan uit flinke incentives, op basis van speeltijd en prestaties.

Een interessante keuze, als ik zo mijn mening even mag laten gelden. De Jaguars hebben tijdens het huidige off-season hun volledige luchtmacht bij het grof vuil gezet. Holt is hierdoor meteen starter, maar wel eentje die niet kan leunen op een een ‘decoy’. Bovendien zijn de quarterbacks van de Jags nu niet bepaald het toonbeeld van machtige strijders. Aanvoer kan dus wel eens een probleem worden.

Natuurlijk is er nog een mogelijkheid dat de Jaguars daarom in de aankomende draft (deze zaterdag live op ESPN America!) een bekwame receiver kiezen. Zou ze sieren, want Holt heeft -met zijn 33 jaar- natuurlijk ook niet het eeuwige football-leven. Jacksonville kiest als achtste en dan kan het zo maar zijn dat er nog twee smaakmakers op het Draft Board staan: Michael Crabtree en Jeremy Maclin.

Alleen dan is wat mij betreft de keuze van Holt een logische keuze.

Lees ook:Torry Holt Naar de Bears?
Lees ook:De Vinger Vinger Van Torry Holt
Lees ook:Jammie, nog een Mock Draft!
Lees ook:Torry Holt Naar De Patriots
Lees ook:Crabtree Van Draft Board Na Hoekstenen

Eén reactie op “Torry Holt Naar Jacksonville

  1. thomas

    nouja. beter één 33 jarige receiver, dan helemaal geen receivers.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.