Kristallen Bol voor NFL Week 7

JacuzziNiet schrikken, ik schrijf deze blog vanuit een NFL Europa stad in Duitsland. Ik ben namelijk heerlijk gefeteerd door een niet nader te noemen organisatie (dat zou alleen maar speculaties aanwakkeren) en lig nu in mijn Marriott hotel jacuzzi te laptoppen en te genieten van het heerlijke uitzicht op de Commerzb een niet nader te noemen sporttempel. Ik ben dus helemaal clean om je deze week de inside info te geven voor Week 7.

Baltimore Ravens @ Buffalo Bills

Winnaar: Buffalo. Ik heb lang over deze wedstrijd nagedacht, maar uiteindelijk kwam ik slechts tot een conclusie. De lieve mensen van Buffalo hebben al zoveel meegemaakt. In zak en as na zoveel verloren Superbowls, moesten ze lijdzaam toezien hoe Willis McGahee naar Baltimore vertrok en kregen ze ook nog eens serieuze blessures van tight end Kevin Everett en quarterback J.P. Losman te verwerken. Je zou bijna hopen op een overwinning. Zeker nu de eerste pratende Neanderthaler zich onder de Buffalodians begeeft.

Tampa Bay Buccaneers @ Detroit Lions

Winnaar: Detroit. We vinden het leuk dat quarterback Jeff Garcia het zo leuk heeft in Tampa, maar kom op nou. Is er iemand die daadwerkelijk denkt dat Tampa Bay legit is? Uiteraard kan hetzelfde worden gezegd over Detroit. Maar zij hebben een godsvruchtige (daar heb je het woord weer) quarterback in Jon Kitna en een sublieme pizzabezorger als receiver.

St Louis Rams @ Seattle Seahawks

Winnaar: St Louis. De speculaties zijn niet van de lucht. Schijnbaar zijn er mensen die denken dat de St Louis Rams dit jaar geen enkele wedstrijd winnen. Ik vind dat moeilijk te geloven, zeker met een running back die voorafgaande aan het seizoen nog werd getipt als Fantasy Football Stud. 1 of 2 overwinninkjes moeten er toch wel inzitten? Dus grijp ik hier de spreekwoordelijke reddingsboei en gooi die naar de City of the Arch. Iemand Seattle recentelijk zien spelen. Dat is ook bagger.

Minnesota Vikings @ Dallas Cowboys

Jezus doet een handoffWinnaar: Minnesota. Het valt nog maar te bezien hoe de Dallas Cowboys rebounden na hun verlies tegen de Patriots vorige week. Terrell Owens en Tony Romo staken hun bewondering niet onder stoelen of banken. Minnesota komt naar Texas Stadium met hun eigen 'Purple Jezus', running back Adrian Peterson die niet eens basisspeler is, maar wel de league leidt in rushing yards. Het wordt een lange dag tegen deze fysieke Messias.

Indianapolis Colts @ Jacksonville Jaguars

Winnaar: Jacksonville. Terwijl het klimaat in New England opwarmt nu de plaatselijke Patriots al voorbarig gekroond zijn tot Superbowl kampioen, richten we onze aandacht op het saaie Indianapolis. Het kan namelijk zo maar zijn dat op 4 november een ontmoeting plaatsvindt tussen twee perfecte teams. Dan moeten de Pats namelijk richting Indy. Maar Jacksonville maakt een einde aan dat droomscenario. Running back Maurice Drew-Jones (MySpace alert!)raakt namelijk steeds meer op stoom en vergalt het perfecte seizoen van de Colts.

Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 10
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 6
Lees ook:Predictor Stick: Week 6
Lees ook:Kristallen Bol voor Week 15
Lees ook:Predictor Stick: NFL Week 1

4 reacties op “Kristallen Bol voor NFL Week 7

  1. DrAtomic

    AFL AFL AFL AFL AFL

      /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    bah daar stond us bij tussen haakjes:

    -Doet al luid juichend dansje om zijn computer-

      /   Beantwoorden  / 
  3. ChembrO

    Met oud of nieuw logo? ;)

      /   Beantwoorden  / 
  4. In$@ne

    Bij voorkeur met oud logo, dan kan ik de merchandise tenminste nog gebruiken.

    Alhoewel het ook niet erg zou zijn om wat compleet nieuws te zien in de AFLE…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.