Kristallen Bol voor Week 13

OntgroeningHet was me het weekje wel: ik heb maar afstand genomen van het olijfolie-experiment. Het AH merk miste duidelijk zijn voorspellende gave en bovendien hield ik er een fikse oorpijn aan over. Gelukkig heb ik dit weekend doorgebracht met 27 football-kenners (filmpjes volgen!) en dat heeft mijn beeld over het aankomende weekend erg bijgescherpt. Op naar de dertiende competitieronde.

Houston Texans @ Tennessee Titans

Winnaar: Houston. Deze matchup heeft een historische adder onder het gras. De Tennessee Titans heetten vroeger namelijk de Tennessee Oilers. En dat was net, nadat het team uit Houston was verkast. Genoeg mensen in Houston dus die de Titans de ogen uit willen steken. Dit jaar kunnen ze hun gram halen en de playoffs halen. We gunnen het ze van harte.

Detroit Lions @ Minnesota Vikings

Winnaar: Minnesota. Het zou wel eens een lange maand kunnen worden voor de Lions. Net nu het team aantreedt tegen de Minnesota Vikings is running back Adrian Peterson terug. De purperen Jezus herstelde in drie weken tijd van een zware knieblessure (alsof iemand nog bewijs moest hebben dat hij de nieuwe Jezus is). Aangezien Kitna een Jezus-devoot is en van oudsher matig in december presteert, zien we het somber in voor Kitna, coach Mike Martz en de lovely city of Detroit.

Jacksonville Jaguars @ Indianapolis Colts

Winnaar: Indianapolis. Voor de spanning in de divisie (en een serieuze reflectie op het emotieloze, maar effectieve spel van de Colts) zou het mooi zijn Jacksonville deze wedstrijd wint. Aangezien quarterback David Garrard zelf al aangeeft dat ze meer punten dan de Colts moeten scoren is dat natuurlijk een hopeloze zaak. Alhoewel. Garrard heeft een hogere rating dan Payton Manning!

Tampa Bay Buccaneers @ New Orleans Saints

Winnaar: New Orleans. Een serieus belangrijke wedstrijd voor de Saints. Met een overwinning kruipt New Orleans dichterbij divisiehoofd Tampa Bay en dat is de mensen van de swingende ooit zo swingende stad gegund. We twijfelen niet aan een goede afloop in het SuperDome. Reggie Bush is de laatste tijd op stoom. En dat is niet gek. Hij is door het dolle nu zijn vrouw voor het December-nummer van Playboy heeft geposeerd.

New England Patriots @ Baltimore Ravens

Winnaar: Baltimore. Dit zou zo maar eens het eerste verlies van de Patriots betekenen. Zo ben ik eerder aan New England voorspellingen begonnen, maar sinds de schamele overwinning op Eagles zijn de ogen op het team van Tom Brady gericht. En dan vooral op Randy Moss, die schijnbaar volgens 'Jaws' de kolder weer in de kop heeft. Niet dat ik het New England niet gun, hoor. Ik sta te popelen om Moss te ontmoeten nu mijn Super Bowl credential is gehonoreerd.

Lees ook:Predictor Stick: Week 17
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 15
Lees ook:Predictor Stick: Week 9
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 4
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.