Kristallen Bol: Week 1 2008

Jessica SimpsonZijn jullie ook zo hongerig naar een goede pot American football? Op deze blog kijken we er al maanden naar uit. Op NASN krijgen we zondag twee leuke potjes te zien. Volgens de programmagids zien we eerst Brett Favre in 'fout' groen tegen de Miami Dolphins (met Ricky Willams), daarna mogen de die-hards ook nog kijken naar de Dallas Cowboys. Zonder Jessica Simpson wint dit team ongetwijfeld van de highly-overrated Cleveland Browns. Onze voorspellingen?

Detroit Lions @ Atlanta Falcons

Perry: Detroit Lions. Niets is onmogelijk, maar het moet wel erg raar lopen als de Atlanta Falcons hier de ongenaakbare Detroit Lions neer halen. Ongenaakbaar, zeg je? Ja. Ik ben er van overtuigd dat de ploeg uit Motown dit jaar hoge ogen gooit. Ze zijn gebalanceerd en uiteindelijk verlost van Mike Martz. Jullie mogen met het zweepje aankloppen als de Lions dit jaar de playoffs niet halen.

New York Jets @ Miami Dolphins

Perry: Miami Dolphins. Ik heb geef toe. De Jets doen me helemaal niets en ik ben verliefd op Rickey Williams. Toen ik erachter kwam de Mr. Marijuana zijn eigen contract heeft bekokstoofd bij de Dolphins, kreeg ik een visioen van goede karma. Oh… en natuurlijk speelt de revenge van Chad Pennington ook een rol!

Carrie UnderwoodDallas Cowboys @ Cleveland Browns

Perry: Dallas Cowboys. Normaal gesproken moet een wedstrijd van Dallas in Cleveland winst opleveren voor de Cowboys. Het kan me niet schelen hoeveel de Cleveland Browns worden gehyped. Er is maar een iemand die roet in het eten kan gooien: Tony Romo. Hij heeft namelijk genoeg liefdesproblemen.

Arizona Cardinals @ San Francisco 49ers

Perry: San Francisco 49ers. Iemand opgevallen dat Mike Martz verliefd is op NFL Europe quarterbacks? Kurt Warner, Jon Kitna, JT O'Sullivan. Op deze zondag komt uit zijn oude protegee tegen. De Cardinals leunen wat mij betreft te veel op hun passing game. Wellicht is het tijd dat ze op de veteranenmarkt nog een goede running back wegkapen.

Minnesota Vikings @ Green Bay Packers

Perry: Minnesota Vikings. Dit is een wedstrijd met een twist, want er zit genoeg kwaad bloed tussen Green Bay en Minnesota. Het waren immers de Vikings die Brett Favre van Green Bay probeerden los te weken. De Minnesota Vikings defensie wordt echter zo gehyped, dat we niet geloven dat Packers quarterback Aaron Rodgers zich hier in een wedstrijd kan bewijzen.

Lees ook:NFL Draft: Ronde 1, Picks 20 t/m 32
Lees ook:Kristallen Bol voor Week 14
Lees ook:Predictor Stick: Week 6
Lees ook:Predictor Stick: Week 17
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 17

5 reacties op “Kristallen Bol: Week 1 2008

  1. Rene

    ga je nog live bloggen vandaag?

      /   Beantwoorden  / 
  2. perryhendriks

    Uiteraard. Altijd de tweede game, eh. Tis lekker makkelijk om die Cowboys af te serveren met het Geschreven Woord, :) .

    Perry

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rene

    voorlopig gooide Favre een mooie pass na een vette fake

      /   Beantwoorden  / 
  4. Ize

    Ja “niets is inderdaad onmogelijk”.. wat een zooitje bij de Lions?!

      /   Beantwoorden  / 
  5. yonkly profile

    Are you aware that this blog does not render properly in opera8

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.