Kristallen Bol Voor Week 5: 911 Grapjes

NASNDe strijd om de titel 'Wie Wordt American Football Kenner van het Jaar' is de afgelopen week geintensiveerd. Omdat Maarten van den Broek eindelijk eens uit zijn schulpje kroop. Ook nu schoof de Grand Jury ons weer vier wedstrijden in de mik, een voor een intrigerend om hun eigen reden. Zoals gebruikelijk ook de twee NASN games van zondag, in de hoop daar ooit nog eens een gedegen sponsorbedragje aan over te houden.

Seattle at New York Giants

Maarten: Giants. De hamvraag is of de Giants er hinder van ondervinden dat Plaxico niet meedoet? Ik denk het wel, maar de Seahawks kunnen niet hinderlijk genoeg zijn om te winnen. Ondanks dat ze twee receivers terughebben. Perry is normaal geen Giants-fan, maar hoopt dat de Seattle Seahawks nu een pijnlijke dood sterven.

Indianapolis at Houston

Maarten: Houston. Ik heb Houston hoog zitten. Bovendien spelen ze eindelijk hun thuiswedstrijd en krijgen ze een waardeloze Colts defense op bezoek. Easy win, alhoewel Perry anders beweert. Hij zegt dat scherven Houston nog geen geluk brengen. 

Washington at Philadelphia
Maarten: Philadelphia. Ik gok dat Westbrook meedoet en dan heeft Philly kans. Hij is de sleutel tot winst. Dan winnen ze nipt. Perry daarentegen vindt de opmars van Washington opmerkelijk met de volwassenheid van Jason Campbell voorop. En als een gast als Chris Cooley dan zo'n opmerking maakt, dan ben je toch verkocht?

Cincinnati at Dallas
Maarten: Dallas. Waarom moet deze wedstrijd voorspeld worden? Dallas wint easy, wellicht met dertig punten verschil. Boos nadat ze vorige week thuis verloren, gaan ze dit nu rechtzetten. Perry denkt aan een heel ander scenario. Chad wil de ster kussen, Carson heeft een week kunnen reflecteren op zijn loopbaan en meneer Henry is terug. Dat geeft de aanval van Cincinnati toch een nieuwe dimensie.

Lees ook:Predictor Stick: Week 17
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 15
Lees ook:Kristallen Bol voor Week 12
Lees ook:Predictor Stick: Week 9
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.