Kristallen Bol: Week 1 2009

Neuslengte

Neuslengte

Ook dit jaar onderwerp ik me weer aan de vreselijk pijnlijke vernedering die gepaard gaat met mijn voorspellende gave. Ik zal weer keihard door het stof moeten en zand moeten happen, want in de Kristallen Bol voorspel ik de vier moeilijkste wedstrijden van de aankomende speelweek. Doen jullie met me mee? Zoveel is er niet nodig om van mijn droevige track-record te winnen.

Miami Dolphins – Atlanta Falcons

Winnaar: Atlanta. Het verrassingseffect van de 2008 Miami Dolphins is weg. Iedereen heeft een off-season de tijd gehad om de Wildcat-offense tot in den treure te analyseren, dus de Fins krijgen het moeilijk. Tenzij Bill Parcells een geniaal nieuw spelsysteem heeft ontwikkeld. We verwachten nog niet te veel van quarterback Matt Ryan aan  Falcons’ zijde, maar met Michael Turner in de gelederen gaan de afterburners frequent aan. Wat mij betreft geen spectaculaire wedstrijd. Een tietenrace geeft meer bevrediging.

Philadelphia Eagles – Carolina Panthers

Winnaar: Carolina. Het is hier heel verleidelijk om een mooi verhaal op te hangen over het samenspel tussen Michael Vick en Donovan McNabb. Maar aangezien eerstgenoemde veteraan pas over twee weken de wei in mag, ga ik vooralsnog even voor de running game van de Carolina Panthers. Zeker ook omdat de offensive line helemaal dezelfde is als vorig jaar. En dat komt in Carolina niet vaak voor.

Indianapolis Colts – Jacksonville Jaguars

Winnaar: Indianapolis. Om de een of andere reden is er altijd spanning in een wedstrijd tussen Indianapolis en Jacksonville, alhoewel de ene ploeg (Colts) op papier altijd dominant is. Voor deze openingsweek is er voor mij geen twijfel mogelijk. Jacksonville, aangezien je seizoenstart allerbelabberdst is: ik heb voor home opener misschien nog wel een leuke Europese artiest die je kunt inhuren. Hij schijnt namelijk een beetje aan de grond te zitten.

Chicago Bears – Green Bay Packers

Winnaar: Green Bay. Waarom ik het mezelf zo moeilijk maak… nou ja, ik kan beter op mijn bek gaan met moeilijk voorspelbare wedstrijden dan met open deuren. Ik ga voor Green Bay. Ik heb aandacht naar het preseason gekeken. En alhoewel ik niet denk dat de Packers God’s gift to football zijn (zeker niet na het ontslag van Ruvell Martin), denk ik zeker dat ze in staat moeten zijn om Chicago tegen te houden. Jay Cutler is een hele goede football-quarterback, maar kom op jongens… zo’n kerel heeft ook receivers nodig.

Lees ook:Predictor Stick: Week 3
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 10
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 8
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 14
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 9

5 reacties op “Kristallen Bol: Week 1 2009

  1. Tony

    My Picks:

    Falcons
    Eagles
    Colts
    En na overtime Bears

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wegens mogelijke beledegingen aan de (mooie) Nederlandse dames vandaag anoniem

    Ex-Admiral Jake Delhomme is echt waardeloos vandaag…..echt, wat die aan het doen is.

    Die Carolina voorspelling begint er ook verschrikkelijk uit te zien :P

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wilco

      Zeg maar gewoon Wilco i.p.v. die andere titel

        /   Beantwoorden  / 
  3. P.Guijt

    Niet alleen Dellhome was waardeloos wat dacht je van Palmer :S (echt niet leuk voor mijn fantasy)

      /   Beantwoorden  / 
  4. DrAtomic

    9ers gaan redelijk tot nu toe,

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.