Kristallen Bol Week 2

Unbreakable

Unbreakable

Verstand komt met de jaren, zo zegt men. Het is dan ook een enorme pluim in mijn reet dat ik vorige week alle games goed had waar Jake Delhomme geen rol van betekenis in speelde. Want -op uitzondering van de mental breakdown van de voormalig Admirals quarterback- had ik alles goed. Dat belooft veel goeds voor Week 2. Of ik behoud met sterke hand of ik flop en maak me voor altijd onsterfelijk.

Minnesota Vikings at Detroit Lions

Winnaar: Detroit. Ik begin deze heerlijke vrijdagavond met mijn verrassingspick van de dag. De Detroit -effing- Lions gooien alle verliezen in het thuisdebuut van Matthew Stafford van zich af. Op weg naar een sprankelende overwinning tegen Minnesota en Brett Favre. Ik vond Favre vorige week namelijk helemaal niet overtuigen. Adrian Peterson daarentegen wel, maar ach… wat is de kans dat hij twee weken op rij goed presteert?

Oakland at Kansas City

Winnaar: Oakland. De Raiders speelden -tot ieders verbazing- helemaal niet onverdienstelijk op Monday Night tegen San Diego Chargers. Nu is San Diego een team dat altijd heel t-r-a-a-gĀ uit de startblokken komt, maar ook Oakland zelf moeten we hierbij wat eer toekennen. Verdedigend zag het er goed uit onder auspicien van defensive end Richard Seymour. Zo goed zelfs, dat ik niet verwacht dat nieuwbakken Kansas QB Matt Cassel veel tegen zijn voormalige teamgenoot kan uithalen. Als Cassel al speelt, want het kan goed zijn dat hij zijn plekje op de reservebank nog een weekje warm houdt.

New Orleans at Philadelphia

Winnaar: New Orleans. Amai, de game wordt in de City of Brotherly Love gespeeld, maar of quarterback Donovan McNabb van de partij is blijft dan ook maar de vraag. McNabb zou een mooi wapen zijn tegen de poreuse verdediging van New Orleans, alhoewel zelfs hij moeite zal hebben om de high-octane offense onder leiding van Drew Brees weerwoord te geven. Brees kent opnieuw een superwedstrijd. Daar kun je de klok op gelijk zetten.

New York Giants at Dallas

Winnaar: Cowboys. De New York Giants maken korte metten met de Cowboys. Eli Manning gooit vijf touchdown passes op weg naar een 63-9 overwinning. Althans, zo ging het er vanmiddag op mijn X-Box360 aan toe. Helaas ben ik bang dat de werkelijkheid een ander beeld laat zien. Quarterback Tony Romo is -afgaande op het openingsduel- eindelijk verlost van de last om elke pass naar Terrell Owens en dat vertaalt zich in touchdowns en yards. Ik zie de Giants niet zo snel zegevieren. Sterker nog… ik denk dat de overwinning vorige week meer te maken had met Washington.

Lees ook:Predictor Stick: Week 6
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 15
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 13
Lees ook:Predictor Stick: Week 5
Lees ook:Kristallen Bol Voor Week 8

3 reacties op “Kristallen Bol Week 2

  1. Perry Hendriks

    Ohja, weer vergeten te vermelden, haha. Zal ik je in de vaste links aan de rechterkant pleuren, :) ?

    Perry

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.