Boze Tight End Niet Bij Parade Giants

AppleJeremy Shockey is wel erg druk bezig om de New York Giants duidelijk te maken dat hij geen toekomst meer bij het team heeft. De verbouwereerde tight end was gisteren niet bij de kampioenschapsparade aanwezig in the Big Apple. Shockey was wel bij de Super Bowl XLII aanwezig, maar in plaats van de wedstrijd vanaf de zijlijn te beleven, zat hij zichzelf vol te gieten in een skybox. Mijn advies: ditch deze gast zo snel mogelijk.

De Giants hoeven zich niet druk te maken dat ze zonder Shockey opeens minder presteren. Sterker nog, sinds de altijd pissige ballenvanger met een beenbreuk afscheid moest nemen van het seizoen, hebben de Giants bijna alle wedstrijd gewonnen. En daar kan de egoist (getuige zijn gedrag) niet zo goed tegen.

Plaxico Burress was overigens ook niet bij de parade, maar voegde zich pas later bij het team. Dit vanwege een knieblessure, die hij in zijn hoteldouche opliep.

Lees ook:Wraak Jeremy Shockey Story Van Week 6
Lees ook:Atleet Droogt Uit In Hard Rock Cafe (+ Video)
Lees ook:Gastronomische Exit Admirals
Lees ook:Bart Andrus Voorspelt Super Bowl in Spits
Lees ook:Plaxico Burress Aan Kant Gezet

5 reacties op “Boze Tight End Niet Bij Parade Giants

  1. chris

    Nou douche ik al 35 jaar elke dag maar op de een of andere manier heb ik daar nog nooit een knie blessure bij opgelopen !! WTF happened ? Kijk Perry dat zijn nou de vragen die je in de komende maanden kan gaan beantwoorden voor ons trouwe lezers !

      /   Beantwoorden  / 
  2. Albi

    Osi Umenyiora was trouwens ook niet bij de ticker-tape parade, die ging gelijk naar Hawaii omdat hij vliegen niet zo leuk vindt (dit scheelt 1 vlucht)…

      /   Beantwoorden  / 
  3. G. de Graaf

    Kijken we terug naar de afgelopen jaren dan is er nogal veel gebeurd met / over Shockey (en anderen).
    Al die discussies zouden echt niet zo maar zijn opgelost.
    Misschien wilde Shockey wel langs de lijn staan maar mocht hij dit niet want, hij zal best wel weer ergens over hebben lopen zeuren! Dat zit in zijn karakter!

    Het is ene feit dat sinds hij (en Tiki) niet speelt dat er gewonnen werd maar vergis je niet in de invloed van verschillende overwinningen die hij op zijn naam heeft staan. Was het dit jaar niet altijd een TD, het was wel heel vaak de firstdown die hij in connectie met Eli bezorgde. Hij heeft dus ook dit jaar zijn deel wel bijgedragen.

    Wat en waarom er nu weer iets met hem / over hem is ? Afwachten! Ik hoop dat het allemaal weer eens overdreven van buitenaf komt!
    Dat er niet zo veel aan de hand is.
    Hij past goed in een team als de Giants; strebers en eigenwijs!

      /   Beantwoorden  / 
  4. C. van Hattem

    Shockey is een controverse van zichzelf.
    Hij heeft de vechtlust, zoals je er wel 60 van wil hebben.
    Maar als het even geen ‘Shockey-time’ is loopt ‘ie te piepen. Chill out dawg, and be part of a great team, it’s not about you.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.