Andrus Tekent Europese Verdediger

Ben Ishola

Ben Ishola

Toen ik het verhaal bracht over de serieuze kansen van Akwasi Mensah om het roster van de Toronto Argonauts te halen, ben ik door veel mensen uitgekotst. Het zou een PR-stunt pur sang zijn, die erop gericht was om de traffic op deze site kunstmatig op te krikken. Nou lieve conspiracy theorists, ik heb een nieuwtje. Bart Andrus heeft een Europese verdediger gecontracteerd, die het in NFL Europa heel goed heeft gedaan. Zijn naam is alleen niet Akwasi Mensah.
Defensive end Ben Ishola komt uit Berlijn en speelde in het verleden voor de Hamburg Sea Devils. Als lid van het NFL International Player Development Program heeft de heer Ishola al verschillende NFL-teams gehad.