Young Genaaid door Curfew Coach?

Vince YoungBart Andrus is een curfew-coach. De oefenmeester gelooft heilig in het stellen van een avondklok om de spelers op tijd in bed te krijgen. Andrus was deze week adviseur tijdens het trainingskamp van de Tennessee Titans, waar hij in 2000 de ploeg al eens de quarterbacks coachte op weg naar de Super Bowl. Is het daarom toevallig dat quarterback Vince Young afgelopen zaterdag in straatkleren het oefenduel tegen de Washington Redskins moest volgen?

Young werd met zijn schorsing gestraft voor een kleine misstap. De quarterback verkoos het bedje bij zijn moeder boven een avondje in het teamhotel. Toen de coaches de kamers controleerden en Young niet aantroffen in het hotel, zat er niets anders op. Zo wil althans het officiele verhaal.

Slim is Vince Young niet, getuige zijn score op de NFL Intelligentietest, de Wonderlic Test. Maar dit is wel een hele domme actie.

Andrus veroordeelde in het verleden al menig Admirals verdediger tot de zijlijn, waaronder 'most notable' Clint Mitchell en Derek Combs. Conduct detrimental to the team, heette het officieel altijd. Ik kan me dan ook zomaar voorstellen dat hoofdcoach Jeff Fisher de raad van zijn goede vriend heeft opgevolgd.

Overigens hielp Andrus wel indirect oud-collega Darryl Sims. Sims liep een week mee als adviseur van de Washington Redskins. En die hadden zonder Young dus geen kind aan de Titans.

Lees ook:Andrus Op Weg Naar Super Bowl
Lees ook:Geheimzinnige Functie Bart Andrus
Lees ook:Waarom Vince Young Moet Starten
Lees ook:Vince Young Wil 2010 Bespreekbaar Maken
Lees ook:Gailey Looft Backup Vince Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.