Verkrachting in Steelers Teamhotel Voorkomen

Vrouwelijke agentEen vrouwelijke agent schreeuwde onlangs moord en brand, omdat ze geen patrouille mocht lopen op de etage van het Hilton hotel waar de Pittsburgh Steelers selectie destijds verbleef. 'Een blamage voor de vrouwelijke emancipatie' schreeuwde de vrouwelijke diender. Ik noem het 'common sense'. Vrouwen en half-naakte spelers: dat kun je niet maken.

Ik stop de commissaris die deze beslissing nam een veer in de reet. De hoogste in rang, Kevin Head, moet gezien hebben dat zo'n etage vol testeron beter off-limits is voor vrouwen. Uit zijn mond teken ik op: "Spelers lopen daar halfnaakt rond en ik heb liever niet dat zij (de vrouwen) daar dienst doen. Ik snap niet waarom iedereen dit uit z'n verband trekt."

Head, die al 16 jaar de scepter zwaait over de afdeling, voegde er aan toe dat de beslissing niet is beinvloed door de Pittsburgh Steelers of het Hilton.

Ode. Eindelijk iemand die de hoon over zich heen laat komen en goed doordacht beslist. Niemand zit te wachten op incidentele verkrachtingen, smakelijke 'sexual harassment' claims of gore filmpjes op YouTube. In mijn tijd bij de Admirals was dit schering en inslag. De nachtmerrie van elke PR medewerker.

Lees ook:Nog Twee Slachtoffers Van Brett Favre
Lees ook:Vrouwen taboe in NFL!
Lees ook:Steelers Fans Doorgeslagen Met Tattoos
Lees ook:Vikings Coach Verkleedt Zich Als Vrouw
Lees ook:New Orleans In 2011 Niet In Super Bowl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.