Young Spiegelbeeld van Vick

MaddenHij was de quarterback van een team dat naarstig op zoek was naar een leider. Hij was de spelverdeler die een sterke arm demonstreerde en verdedigers met 'runs' op het verkeerde been kon zetten. Hij was zelfs covermodel voor een van de goedverkochte 'Madden'-spellen. Ik heb het hier natuurlijk niet over Michael Vick.

Ik heb het over Vince Young, quarterback van de Tennessee Titans. Vorig jaar gekozen in de Draft om de franchise uit het slop te halen. Deed ie goed in zijn eerste jaar, want hij won meteen de Rookie of the Year Award en zorgde voor een frisse wind in the Music City.

Maar de vergelijkingen met Vick zijn er zeker. Kan Young de verleidingen van een miljoenencontract weerstaan? Of was zijn schorsing aan het begin van het preseason seizoen het startsignaal voor een carriere vol met publicitaire zaken op zijn kerfstok.

We weten waarschijnlijk snel genoeg of Young in navolging van Michael Vick ten prooi valt aan de Madden jinx: een wrange reeks van blessures die sinds 2001 is besteed aan het covermodel van deze vermaarde spellenreeks. Het is daarna aan Young om weerstand te bieden aan de verleidingen van het verkeerde pad.

Lees ook:Chris Rock Speelt Michael Vick
Lees ook:Profiteert Vick van Machtstrijd?
Lees ook:New Orleans In 2011 Niet In Super Bowl
Lees ook:Vince Young Wil 2010 Bespreekbaar Maken
Lees ook:Schorsing Vick wordt Vandaag Besproken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.