NFL In 2008 Weer Naar London

Big BenHulde aan mezelf. Hulde, omdat ik drie maanden geleden een primeur had, die iedereen weghoonde. Hier vertelde ik namelijk dat de NFL in 2008 geen enkele intentie had om naar Duitsland te gaan met de NFL Regular Season game. In plaats daarvan zou men het op het succes van de London-game gooien om daar in 2008 terug te keren. En kijk eens wat ik hier dan weer lees.

Nou, let op: want je hoort het hier voor het eerst. De game in London was geen succes. Sterker nog, de NFL moest grof betalen om met de game op tv te komen. Ook de 40% stijging van televisiekijkers is op zijn minst gezegd gechargeerd. Het lijkt heel wat, maar als er oorspronkelijk maar 100 koeienkoppen keken, dan is 140 nog niet zo heel veel.

En over de twee deelnemende teams? Bookmark deze pagina. En verheug je vast op een duel met Kansas City Chiefs. Het zal je niet verbazen dat ze tegen de New York Jets spelen in… hmmm… gokje… oktober?

God, wat droevig.

Lees ook:Geen Knieval Voor Wes Welker
Lees ook:Record En Verlies Voor Pats
Lees ook:NFL Verlaat Europa… Nu Echt?
Lees ook:Gnoom bij Thuiskomst
Lees ook:Alle NFL Teams In Top 50 Rijkste Sportteams

Eén reactie op “NFL In 2008 Weer Naar London

  1. In$@ne

    Ze zijn nogal hard leers he daar in de US of A? En dan weer dezelfde fout maken door twee nietszeggende teams in Londen te laten spelen…

    *dwaalt met gedachte af naar de lentes toen er nog ge-footballed werd in Europa*

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.