Walsh Heeft Tapes, Wil Immuniteit

VHSjesMatt Walsh, de video guy van de New England Patriots, heeft via zijn advocaat te kennen gegeven dat hij meer weet over het videotape-schandaal van zijn oude club. Sterker nog, Walsh beweert via zijn raadsman dat hij ook tapes heeft. Met deze onthulling probeert de videotaper immuniteit af te dwingen van de NFL. In een eerdere statement liet de NFL al weten Walsh kwijt te schelden van rechtsvervolging. In de kleine lettertjes was echter opgenomen dat dit niet telt in gevallen van smaad en leugentjes om bestwil. Walsh wil meer zekerheid dan dat, zeker als hij de kans loopt om voor het Hoger Gerechtshof zijn zegje te moeten doen.

Lees ook:Earthquake in San Francisco
Lees ook:Spygate II: Walsh Gezocht Voor Ondervraging
Lees ook:NFL Bereikt Overeenkomst Met Videoguy
Lees ook:Cowboys Cheerleaders Hoogst Intelligent
Lees ook:Van 11 Miljoen Naar 500 Dollar In Een Seizoen

6 reacties op “Walsh Heeft Tapes, Wil Immuniteit

  1. Chris van Hattem

    Het zit dus nog niet in de doofpot…
    Er zijn dus nog steeds tapes, als die Walsh nou z’n mond had gehouden…
    Eerder liet Gary, de Ram, weten een rechtzaak aan te spannen tegen de NFL, maar daar kon ik eerder om ‘lachen’dan serieus nemen. Die FBI agent heeft indruk gemaakt.
    Weet je wat ik het allervreemdste vind, dat je de andere teams amper hoort.
    Moet deze shizzle wat meer gaan volgen in de I-newspapers.

    It’s to be continued…

      /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    “According to commissioner Roger Goodell: “(He) has to tell the truth and he has to return anything he took improperly.”

    Wahahaha, ja, ja, zodat Roger Goodell ze goed kan bestuderen en daarna vernietigen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Chris van Hattem

    Eerst ‘t vuur, dan de doofpot.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Rimba

    “liet de NFL al weten Walsh kwijt te schelden van rechtsvervolging”

    Blijft een interessant land: een sportbond garandeert iemand imuniteit voor juridische vervolging…. volgens mij kan alleen het Openbaar Ministerie dat doen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Chris van Hattem

    Iemand nog benieuwd naar de spygate-affaire?

    Op donderdag was er in Indianapolis, omtrendt de scoutingcombine aldaar, een 4 uur durende pressmeeting. Dat de zaak toch redelijk hot is in de NFL blijkt uit het feit dat 90 minuten van de meeting werd besteed aan de affaire.

    5 hoge heren van de NFL Competition Committee (de Ondernemingsraad, Perry?)waren uitgenodigd om duidelijkheid te geven.
    Zij zijn ten eerste tevreden over hoe de regels m.b.t. tapen er nu bij liggen. Over eventuele bewakingscamera’s om fraude te verkomen was Jeff Fisher, headcoach van de Titans, zei hierover dat we dat niet moeten willen want dan wordt het allemaal wel heel “Star Wars”(:?) en je kan ook op andere manieren ‘signals’ van de zijlijn naar de spelers ontcijferen. (de coaches staan vaak niet voor nix ‘met een blad voor de mond’ langs de zijlijn. Bang voor liplezers. Cvh).
    Een van de rechterhanden van Goodell, Rich Mc Key, zei over Spygate: “It’s yesterday’s news.” (Aah, heerlijk die doofpotlucht.Cvh)

    Opvallende spreker was John Mara, de Giants’ GM, toch de tegenstander in de laatste Supe. Hij wordt er allemaal een beetje moe van en zegt dat het tot in den treuren is behandeld en afgehandeld. Ozzie Newsome, de GM van Baltimore, is het hiermee eens en vindt dat Goodell goed heeft gereageerd met de boetes die zijn opgelegd aan de Pats. “Ze gaan het in april (Draft) wel voelen.”

    De nieuwe geruchten omtrendt Walsh, alsware dat deze nog meer tapes zou hebben, worden door Colts’ president Polian afgedaan als “zinloos” en, terecht, “You need facts”.
    Wel kwam er via hem iets naar voren wat vergeten was, misschien interessant…Ted Johnson, retired LB van de Pats, had in zijn eerste maandjes van zijn pensioen duidelijk gemaakt aan USA Today dat hij soms vlak voor de wedstrijd een blaadje in zijn handen geduwd met daarop defensive-audible’s om de tegenstander te bestrijden. Opvallend, hij zei: “I don’t know how, they just got there.” En dat was in 2005, meelezers. Mijn persoonlijke (Cvh) mening is dat dat ook een gewoonte kan zijn van een defensive-coordinator, maar goed…

    Buiten de Committee om had coach B. van de Pats weer eens niets te melden. Maandag bleek hij in een Boston newspaper te hebben gezegd dat hij nix van doen had omtrend de tapes voor de Supe tegen de Rams. Hij zegt zelfs dat het hele Spygateding geboren is door verwarring omtrend de regelgeving daarin.
    Jeff Fisher, lid van het committee, zegt daarover mooi: “de regels zijn duidelijk, en we hoeven ze niet nog duidelijker te maken.”

    Wauw, ik begin er ook m’n buik vol van te krijgen, wanneer gaat er eens een speler scheiden van z’n vrouw?! ;P

    Sorry Per, ik verveelde me in de nachtdienst.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Chris van Hattem

    De bron? USA Today

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.