Bradshaw boekt 30 dagen cel

Denkt Ahmad Bradshaw dat we gek zijn? Roger Goodell is er in ieder geval ingetrapt. De runningback van de Giants was stout als jochie van vijftien toen hij als minderjarige alcohol dronk. Zijn staf zat hij echter niet uit dankzij juridisch geflater. Totdat afgelopen zomer de rechter zich bij hem meldde. Het uitzitten van zijn straf van toen is een heerlijk gevalletje 'klasse-justitie'.

Bradshaw mag zijn gevangenistijd zelf plannen. Na het winnen van de Super Bowl mocht hij nog alle festiviteiten ondergaan voordat hij zich meldde in de nor. Mooi tussen juni en juli zijn eerste deel van de straf doen, ideaal in de vakantietijd. Volgend jaar zomer doet hij de rest. Goed geregeld natuurlijk als NFL-ster. De gemiddelde John Doe in de straat komt hier nooit mee weg. Al zegt Bradshaw dat hij ondanks zijn status als football-ster net als de man in de straat zijn straf moet uitzitten.

Roger Goodell heeft hij in ieder geval om de tuin geleid, want die vond na zes weken onderzoek geen aanleiding hem te schorsen…

Lees ook:Wat Als Goodell Over De Schreef Gaat?
Lees ook:Bradshaw Vindt Big Ben Niet Knap
Lees ook:Klasse-justitie: Speciale NFL-rechtspraak
Lees ook:Profiteert Vick van Machtstrijd?
Lees ook:Nieuwe UFL Oogt Spectaculair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.