Pro Bowl wordt nu echt Semi-Pro Bowl

Het is jaarlijks al een doorn in het oog van de organisatie, maar minstens tien topspelers melden zich af jaarlijks af met een blessure als excuus. De Pro Bowl is dus niet echt de wedstrijd met de beste spelers, maar vooral een ontmoeting met goede spelers die wel kunden. Deze All-Star Game krijgt nu echt de doodsteek. De NFL wil het sterrengala namelijk een week vóór de Super Bowl laten spelen. Dan weten we in ieder geval alvast zeker dat de spelers van de twee beste teams uit de NFL zich allemaal afmelden. Wie zit er nu nog te wachten op half werk?


Geen Hawaii dus meer, want de kans dat we hier ooit een Super Bowl gaan beleven is nagenoeg nul. Maakt het al extra oninteressant voor de schuinmarcherende NFL-spelers nu ze niet meer onder rieten rokjes kunnen gluren. Hopsakee, weer extra afmeldingen. Zijn er nog spelers over?

Zo werd het sterrenbal een veredeld oefenpotje om een lege dag in de week voor de Super Bowl op te vullen. Misschien moeten we de Pro Bowl maar helemaal afschaffen. Alles beter dan een Semi-Pro Bowl, toch?

Lees ook:Weinig Pro In Pro Bowl
Lees ook:De shock van Lindy’s
Lees ook:Saints Besmeuren Auto’s Met Uitwerpselen
Lees ook:All-Pro Madden Wet Dream!
Lees ook:It’s Official: Pro Bowl gedevalueerd!

3 reacties op “Pro Bowl wordt nu echt Semi-Pro Bowl

  1. DrAtomic

    Met alle respect maar de Probowl is eigenlijk niets anders dan een veredeld idols voor NFL spelers.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Robert

    Ik lees op de Amerikaanse sites geen positieve reacties op de Pro Boewl in welke vorm dan ook. Laten ze de wedstrijd dan in Europa spelen. Leuk klein “goedmakertje” voor het verdwijnen van de NFL Europa, mensen hier krijgen een 2e kans om hun geliefde sport live te zien (zie het aantal belangstellenden voor een kaartje voor de London games en hoeveel mensen maar daadwerkelijk een kaartje kunnen kopen), de wedstrijd zal hier veel meer positieve reacties krijgen dan nu in de VS en het vestigt nogmaals de aandacht op het grootste NFL spektakel de Super Bowl waardoor meer tv zenders kunnen besluiten om de wedstrijd ook uit te zenden. Daarnaast kweekt de NFL in Europa weer wat goodwill door “ons” die wedstrijd te gunnen. Schoolvoorbeeld van een win-win situatie.

      /   Beantwoorden  / 
  3. thomas

    prima idee

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.