Duur Sneeuwballen Gevecht!

Van Sneeuwballengevecht tot stadionverbod

Van Sneeuwballengevecht tot stadionverbod

Gelukkig gaat het niet sneeuwen deze kerst in Nederland. Een onschuldige sneeuwbal kan er namelijk een dure kerst van maken. Dan moet je overigens wel een NFL-speler zijn en dan komen alle Nederlanders dus goed weg. Minder gelukkig was Shaun Ellis. De portie sneeuw die hij in het publiek gooide afgelopen zondag kostte hem 10.000 dollar. Of hij dit snel wil overmaken op de rekening van Goodell. Je begint inmiddels toch te hopen dat deze gereincarneerde führer zelf is een keer zwaar bestraft wordt…

Nadat fans van de Seahawks de Jets na de wedstrijd bekogelden met sneeuwballen, had Ellis de humor om te reageren met een portie sneeuw. Gelukkig blijkt dat alle fans er zonder kleerscheuren vanaf zijn gekomen. Herr Goodell zag hier echter de uitgelezen mogelijkheid om Shaun E. te straffen voor zijn eerder arrestatie voor marihuana bezit. Om het karwei af te maken zal de commissioner de Jets lineman volgend seizoen nog wel een wedstrijd of acht schorsen.

Sneeuwballen en blowen, in Nederland kom je er mee weg, maar niet in de competitie van Goodell. Het gaat zeker te ver om het Nederlandse gedoogbeleid te koppelen aan het gebrek aan Nederlanders in de NFL?

Het filmpje ziet u hier.

Lees ook:Holmes: “Liever Sneeuwbal Dan Intercity”
Lees ook:Super Bowl In New York Op Glad Ijs
Lees ook:Blogger Verzilvert Voorspellingen
Lees ook:Jets Verkopen AFC Championship Merchandise
Lees ook:Vick Nog Steeds Obsessief Met Honden

2 reacties op “Duur Sneeuwballen Gevecht!

  1. Bart

    Kan die vent niet eens een schaakclub gaan runnen?! Ellis maakte een geintje, fans konden er duidelijk wel om lachen….iedereem b;ij….behalve that league-killing, fun-destroying s.o.b.

      /   Beantwoorden  / 
  2. rutger

    Dit gaat wel heel ver idd. Ik zou het juist als fan kunnen waarderen als een sporter het zo goed opvat en gewoon wat sneeuw terug gooit. Hij had ook boos kunnen worden op de fans van de tegenpartij.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.