Superdag Voor Admirals In Detroit

Motown

Motown

De Detroit Lions zijn niet langer zonder punten. De formatie versloeg op indrukwekkende wijze de St Louis Rams van rookie quarterback Sam Bradford. Ex-Admirals quarterback Shaun Hill deed met drie touchdown passes een lekkere duit in het zakje: 44-6.

Hill was nagenoeg perfect in de thuiswedstrijd van Detroit. Hij gooide twee korte touchdown passes (waaronder een 1-yarder naar zijn favoriete doelwit Calvin Johnson) en een langere pass op Nate Burleson. De rest van de touchdowns kwamen tot stand door een lange kickoff-return en een interception return voor een touchdown. Met de winst maakte de formatie eindelijk korte metten met de ‘net-niet’ reputatie. In drie van de vier wedstrijden dit seizoen speelden de Lions tot het laatste fluitsignaal om de winst.

De St Louis Rams kwamen er het hele duel niet aan te pas. Een offday van rookie Sam Bradford (2 interceptions) werd verergerd door het verlies van zijn favoriete doelwit Mark Clayton. Clayton werd aan het einde van het eerste kwart met een stretcher van het veld gevoerd. De receiver, die voorafgaand aan zijn eerste jaar bij de Rams nog een no name was, maakte een fantastisch begin van het seizoen door. Zijn eerste vier duels in Rams-uniform ving de wide out 22 passes, waaronder twee touchdowns.

Het verlies voor Bradford is extra pijnlijk, omdat hij vorige week zijn team nog een playoff plek toedichtte.

Lees ook:Eerste Touchdown Bradford Feit
Lees ook:Kleine Ramp Voor Rams
Lees ook:Two Point Conversion Nekt Lions
Lees ook:Lions Schrijven Geschiedenis
Lees ook:Sam Bradford Zal Zich NFL Start Lang Heugen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.