JaMarcus Russell Kust Heilige Maagd

Hell freezes over

Hell freezes over

Volgens mij is de hel zojuist bevroren. JaMarcus Russell, de startende quarterback van de Oakland Raiders, met meer dan 200 passing yards en een completion percentage van boven de 40%? Jawel, lieve kijkbuiskinderen, de Raiders gebruikten hun geheime wapen om de Philadelphia Eagles te verslaan met 13-9. De onvoorspelbare NFL kent een nieuw hoogtepunt.

Russell mag teren op de 87-yard touchdown pass die hij naar tight end Zach Miller gooide. Maar ook later in het duel was de boomlange Amerikaan efficient. Zo gooide hij op het meest cruciale moment een 13-yard strike op een 3th-and-10 play met nog twee minuutjes te spelen. Het stelde de Raiders in staat om McNabb en de Eagles nog meer te frustreren. Zoveel dat de ploeg nog even een onnodige Unneccesary Roughness weggaven toen Oakland het balspelletjes wilde doodknielen.

Het verlies tegen Oakland is vrij funest voor Philly. Juist vandaag hadden ze een uitgelezen kans om dichter tegen divisierivaal New York Giants aan te schurken. Deze divisierivaal verloor met grote cijfers van New Orleans Saints. Tegen Oakland kwamen McNabb en consorten echter niet verder dan drie fieldgoals.

Lees ook:Russell krijgt nog 3 miljoen van Raiders
Lees ook:Pijnlijk Vierde Verlies Op Rij Pittsburgh
Lees ook:Lethargische Oakland Ster Richting UWV
Lees ook:Mental Coach Ontslaat Draft Bust
Lees ook:JaMarcus Russell Kan Gaan Sumo Worstelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.