Skyler Fulton Op Vaar Wel Party?

Skyler FultonJullie mogen massaal inloggen op mijn blog door de code firstblog1 te gebruiken, want ik heb zojuist een gerucht opgevangen in de (overigens compleet lege) Admirals hallway. Skyler Fulton, de All Time Receiving Leader van de club in yards en receptions, is er mogelijk bij als we op 31 augustus tranen met tuiten wenen…

Skyler is er mogelijk bij als 'we' op 31 augustus aanleggen voor het afscheidsfeestje van de Admirals. De meest succesvolle receiver uit de 'oranje' historie tikte deze mail vorige week woensdag in op zijn computer:

"I would be glad to help… Whatever I can do…  Just let me know…  I might be able to actually come out there… Im going to look into flights… Would it be something worth coming out for in your opinion??"

De receiver lijkt zo onder de indruk van de opdoeking, dat hij graag tijd vrijmaakt om bij het slotfeest te zijn. Dit feest begint nu steeds meer de grootheid te krijgen van een ouderwets Admirals-evenement, want de lineup van speciale genodigden is indrukwekkend.

Lees ook:Hamdan & Fulton: Hunkeren Naar Lage Landen
Lees ook:Admirals Party Wordt Drukke Boel
Lees ook:Deal Toronto Met Skyler Fulton Aanstaande
Lees ook:Zinloos (Maar Leuk) Gibran Hamdan Interview
Lees ook:Fulton, Andrus in Amsterdam voor Admirals Reunie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.