My Football Fantasy Has Begun

Garantie tot succes?

Garantie tot succes?

Natuurlijk is er de NFL draft of een blaadje als Lindy’s Sports Annuals, maar persoonlijk gaat het footballseizoen pas echt los als de inschrijvingen voor Fantasy Football beginnen. En geloof me, de afgelopen dagen is mijn seizoen begonnen. Ik heb mijn eigen league voor 2009 geopend en vervolgens heeft onze football-bloggende goeroe Perry zijn eigen Fantasy Football Arena geactiveerd. Daar gingen de inschrijvingen zo hard dat ik op de valreep nog kon aanhaken. In week tien kruisen onze bloggende degens!

Wellicht dat jullie hier anders over denken, maar volgende belangrijke stap is om de live draft avonden te blocken in je agenda. Mijn ervaring is dat een auto-draft funest is voor het seizoen. In de league van Perry heb ik drie keer zelf gekozen en twee keer de computer aan het werk gelaten. Resultaat was een 2e, 3e en 5e plaats ten opzichte van een 12e en 13e plaats. Bewijs geleverd lijkt me.

Misschien dat iemand dit zich nog kan herinneren, maar dit jaar kun je bij Jahoe (geen reclame maken…) je league in divisies indelen. Fantastisch natuurlijk!

Lees ook:Clash Tussen Football Bloggers
Lees ook:Opening In Fantasy Football League
Lees ook:Fantasy Football Files Als Voorbereiding
Lees ook:Fantasy Football For Big Ones!
Lees ook:Gisele Bündchen: ‘Happy Birthday Tom!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.