Admirals Tattoo: Een Wonderschoon Verhaal

Admirals tattoeage

Admirals tattoeage

Toen ik eergisteren lucht kreeg van de die-hard fan die onlangs nog een Admirals-tattoeage had laten zitten, ging ik zoals gewoonlijk als een olifant door de porceleinkast. Maar na gesproken te hebben met de rechtmatige eigenaar Pieter Guijt moet ik mijn mening bijstellen. De tattoeage verdient zijn plek, dankzij een verhaal waarbij zelfs ik het niet droog hield.

De Leidenaar weet dat hij van zijn tattoo nooit spijt zal krijgen, zo diep is zijn liefde voor American football en met name de Admirals verankerd in zijn dagelijkse leven. Gruijt: “Voor mensen die me kennen is het niet raar. Ik heb het namelijk alleen maar over football en dan met name de Admirals periode. Tot vervelends aan toe.”

Gruijt is oprecht als hij zegt: “Ik denk nog elke dag terug aan de fantastische tijd die ik dankzij de Admirals heb gehad. Ik ben een fan en zal altijd een fan blijven… ook al bestaan ze niet meer. De Admirals shirts die ik heb zijn de laatste tijd erg aan het slijten. Ik vond het daarom tijd om de herinnering levend te houden met inkt!”.

Wil je weten hoe je een blogger een brok in de keel bezorgd, dan moet je dus dit soort rake uitspraken doen. Het is voor mij nog steeds een drive om te horen dat we met de Admirals zoveel hebben kunnen toevoegen aan de levens van duizenden. Het maakt me alleen maar enthousiaster om de dingen te doen die ik de komende maanden ga doen (ja, lieve lezers, dat is een aankondiging!).

Wie de tattoeage in het echt wil zien, kan hiervoor naar London. Pieter is herkenbaar aan het Admirals-shirt met het woord ‘Coconut’ op de achterkant.

Pieter Guijt, the Orange Army salutes you!

Lees ook:Hippe Admirals Tattoo Twee Jaar Na Sterfdag?
Lees ook:Veiling Gesigneerde Shirts NFL Sterren
Lees ook:Waar Tref Je Lindy’s Pro Football?
Lees ook:Andrus Kan Nu Al Niet Meer Kapot
Lees ook:Meet the Eindhoven Raptors: Trick Play tegen Belgie

4 reacties op “Admirals Tattoo: Een Wonderschoon Verhaal

  1. Thomas

    op zich wel een beetje herkenbaar. ik heb soms ook van die periodes dat ik alleen maar over football kan praten. mensen worden daar vaak knetter gek van haha..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Robert

    Begin je nu eindelijk met jouw boek over de Admirals, Perry??? Ik kan niet wachten. Bij deze alvast een bestelling! Doe er als promotiestunt Admirals tattoos bij!

      /   Beantwoorden  / 
    1. wiljo

      ongecensureerd mag ik hopen…?

        /   Beantwoorden  / 
  3. DrAtomic

    Hehehe, te bekend, bij ons op de zaak durft er al niemand meer over voetbal te beginnen omdat ze weten dat ik dat verhaal binnen 30 seconden op de Admirals heb overgezet… :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.