T.J. Sleepless In Seattle

Slapeloze nachten

Slapeloze nachten

Er heerst een lekkere bedrijvigheid op de spelersmarkt vandaag. Kurt Warner laat zich in de watten leggen door de San Francisco 49ers en Jason Taylor kan kiezen uit 12 verschillende teams. Ondertussen probeert Denver quarterback Jay Cutler zichzelf in de picture te krijgen van de Cleveland Browns en kiest de op-twee-na-beste receiver uit de geschiedenis van de Cincinnati Bengals voor de Seattle Seahawks.


Ja, T.J. Houshmandzadeh heeft voor Seattle gekozen en hiermee waarschijnlijk ook voor het grote geld. In Minnesota lag hem een betere uitdaging, maar daar wilde de Bengals receiver niets van weten. In Seattle treft Houshmandzadeh een complete en blanco situatie. Het team heeft wel een aantal speedster-receivers, maar geen bewezen #1. En dat is nou net waarom de Bengals receiver geen lange ‘looks’ kreeg in free agency. Kan hij de last wel dragen?

De vervanger van T.J. staat in Ciny al in de coulissen. Dat is waarschijnlijke Laverneus Coles, die met 631 vangballen al meer catches achter zijn naam heeft staan dan clubleider Chad Johnson.

Lees ook:Seattle Doet Houshmandzadeh Van De Hand
Lees ook:Is Er Markt Voor T.J. Houshmandzadeh?
Lees ook:T.J. Boycot Madden 2010
Lees ook:Who’s-Your-Mommy Gaat Naar Baltimore
Lees ook:Ruvell Martin Naar Seahawks

Eén reactie op “T.J. Sleepless In Seattle

  1. Dennis

    Benieuwd hoe de Seahawks volgend jaar gaan presteren, breekt toch een nieuw tijdperk aan zonder Mike Holmgren, en een goede TJ is nooit weg!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.