Laatste Admirals Stunt: Stem op Rick van Velthuysen!

Rick van VelthuysenJe kunt vraagtekens zetten bij het American Football-gehalte van deze post, maar ach… het is een trage nieuwsdag en Rick van Velthuysen was ooit de begenadigd stadionspeaker van de Admirals. Speciaal voor hem dus een 'driewerf hoera'! Wat blijkt: mijn favoriete radiojock is vanochtend officieel genomineerd voor een Gouden Televizierring (maar dan voor de Radio… ik zou serieus niet weten of dat ook invloed heeft op de naam van de prijs!). Rick verdiende de nominatie dankzij zijn innovatieve en baanbrekende programma 'MiddenInDeNachtRick'.

Gefeliciteerd Orakel, verdient ons blog nu ook een linkje bij jou op de site? Zeker als we alle Admirals fans oproepen op jou te stemmen!

Lees ook:Holiday Season Met Rick Romo
Lees ook:Verkies Admirals Tot Boek Van Het Jaar!
Lees ook:ESPN Sluit Aan Bij Super Bowl Party
Lees ook:Hill Niet, Weinke Wel Vanavond op NASN
Lees ook:Throwback Jerseys Niet Geliefd In Houston

4 reacties op “Laatste Admirals Stunt: Stem op Rick van Velthuysen!

  1. Wilco

    Flikker op met die mongool. Ik heb hem nog nooit kunnen betrappen op enige vorm van radio maken. wat is die man slecht zeg. vind je het gek dat ze hem midden in de nacht programmeren. hij zal wel zeggen dat hij er voor gekozen heeft maar dat zou ik ook doen als dat mijn enige manier zou zijn om nog op de radio te kunnen blijven. zeer triest dat dit soort volk genomineerd wordt voor dergelijke verkiezingen….

      /   Beantwoorden  / 
  2. perryhendriks

    Duidelijk verhaal. Zoals altijd hebben controversiele nieuwsmakers altijd voor- en tegenstanders. De stem van het volk liegt echter niet… hij is toch heus genomineerd. Overigens doet straattaal wel afbreuk aan je betoog. Als je de eerste zin had weggelaten was je verhaal een stuk sterker overgekomen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. JB

    Ach, op de radio zie je ‘m tenminste niet en heeft ‘ie ‘t niet over Football – want daar had die knakker echt geen verstand van!

    Ik heb het genoegen gehad hem een aantal jaren van afstand mee te mogen maken en tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit jaar als mede-clockoperator in de bubble van dichtbij…
    De beste man presteert het om, terwijl hij gesouffleerd wordt door één van de langst spelende spelers in NL, fout-na-fout door een microfoon te oreren – alsof ik Hubert Bedford een wedstrijd hoor verslaan na 1 week voorbereiding, tenenkrommend!

    Verder was ‘t wel lachen in die bubble, een grapje kan ‘ie wel maken (gras, Ajax, etc…), maar nooit meer Football zonder Rick is voor mij niet lang genoeg…

    Succes met je nominatie Rick, ik hoop dat je wint, want je programma is OK!

      /   Beantwoorden  / 
  4. MdB

    Ah, dan weet ik meteen wie achter JB schuilt ;)
    Ach, ik vind Rick best OK. Hij kon zich nu natuurlijk goed verschuilen achter het argument “ik wil nieuwe mensen meteen het spelletje leren”, waardoor hij verder ook geen diepe kennis hoefde te hebben. ‘t viel me wel op dat hij de signalen van de scheidsrechters óf niet zag, óf niet snapte (dat had wat foute gokjes kunnen voorkomen). Wel kwam ie enthousiast over, en dat is tenslotte waar hij voor was, toch?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.