UFL Trapt Af in Oktober 2009!

UFL zoekt oud-Admirals!

UFL zoekt oud-Admirals!

Goed nieuws voor werkeloze Admirals-spelers: De UFL trapt af over acht maanden! Vandaag maakte de geldschieters achter de United Football League bekend dat in sterk uitgeklede vorm vier teams de strijd met elkaar aangaan. Tijdens Thanksgiving wordt de finale gespeeld, na zes reguliere competitiewedstrijden per team. Spelers en coaches kunnen zich nu aanmelden. Zeg het voort, zeg het voort!

Van de oorspronkelijk bedoelde acht teams zijn vier ploegen overgebleven: Las Vegas/Los Angeles, New York/Hartford, Orlando en San Francisco/Sacramento. Dankzij de recessie natuurlijk! Als de economie zich tijdig hersteld, kan in 2010 al een uitbreiding naar acht teams plaatsvinden.

Wat ze dan doen met de trainingslocatie laat zich slechts raden. De vier ploegen trainen namelijk allemaal op het nieuwe 20 miljoen dollar dure complex in Arizona. De UFL schermt overigens wel met een op-een-haar-na-getekend contract met een landelijke televisiezender die wekelijks live verslag doet van één van de twee wedstrijden.

Overigens wordt op donderdag en vrijdag gespeeld om de NFL niet in de weg te zitten. In juli gaat de vier ploegen hun spelers recruteren. Good luck to all you Admirals!

Lees ook:UFL Kijkt Overzees Voor Uitbreiding
Lees ook:Cowboys duurste, Raiders goedkoopste franchise
Lees ook:Miljoenen Cam Newton In Rook Op
Lees ook:UFL Rood Maar Hoopvol
Lees ook:Fitzpatrick Gooit Er Met Pet Naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.