Steve McNair Doodgeschoten!!

Murder She Wrote?

Murder She Wrote?

Ik weet niet of dit zo’n moment is; ‘waar was jij toen je hoorde’? Ik zat vanmiddag in ieder geval in Brussel aan een heerlijke witbiertje, toen ik een voicemailbericht hoorde van Melvin Smit: ‘Maarten, kan ik je vanmiddag bellen voor een reactie op de dood van Steve McNair’. Mijn eerste reactie was in ieder geval, dat dit geen natuurlijke dood kon zijn. Een snel internetsearch via de telefoon leerde dat Steve was neergeschoten, met een jonge vrouw aan haar zijde…

Ongelofelijk natuurlijk dat Steve McNair voormoedelijk is omgebracht door zijn 20-jarige scharrel. Alsof de luchtbel van de man, die bijna zijn hele NFL-carrière speelde met pijn, uiteenklapt. Vier zoons zonder vader en een vrouw die na 12 jaar huwelijk haar man kwijt is en publiekelijk bevestigd krijgt dat hij niet monogaam is. Persoonlijk vergeet ik dan even zijn vier Pro Bowls en de bijna-mooiste-Super Bowl-comback in 1999 en MVP uitverkiezing in 2003. Al zullen zijn ploeggenoten en coaches hier vooral op inzoomen. Benieuwd natuurlijk ook hoe Bart Andrus reageert op het overlijden van zijn voormalig protégé.

Het blijft een anti-climax aan het leven van Steve McNair. Iemand van wie in 1999 of in 2003 duidelijk zagen dat hij makkelijk meekon met de Groten der Football-aarde, maar door blessures niet constant genoeg kon zijn en waarschijnlijk een uitverkiezing in de Hall of Fame gaat missen.

Lees ook:McNair Stuurde Voor Moord 50 SMSjes
Lees ook:Over de Doden Niets dan Goeds
Lees ook:Ex-Admiral spreekt bij Begrafenis McNair
Lees ook:McNair Stapt (Gelukkig) Uit NFL
Lees ook:Zoon McNair Kiest Voor Southern Miss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.