Update: Tennessee Afgeslacht In Sneeuw

Jump off a cliff

Jump off a cliff

Ik bleef maar drukken op de afstandsbediening. Waarom hadden mijn kids de televisie zo laat nog op de Comedy Channel gezet? Het bleek echter een wanvertoning van de Tennessee Titans te zijn, waar ik naar aan het kijken was. Shanked punts, een dronken quarterback, fumbles en interceptions. New England laat geen spaan heel van de 0-5 Titans. Stand bij rust: 45-0.

Tom Brady is duidelijk in zijn element tegen de mindere Goden. Pretty boy Tom heeft na een helft al vijf touchdown passes achter zijn naam staan en de presentator weet me te vertellen dat dit feit in de hedendaagse NFL nog nooit is voorgekomen. Zijn 345 passing yards zijn verstrooid onder acht verschillende receivers. Moss en Welker zijn de topdoelwitten. Ze hebben respectievelijk 118 en 116 yards bij elkaar gevangen.

Als dit geen zelfmoordneigingen bij backup quarterback Vince Young naar boven brengt?

Grappig voor Admirals fans. Waarom zijn de Titans nu eigenlijk 0-6? Als we door het Fact Book van de Titans kijken, dan is er maar een enkele factor die anders is dan het succesvolle 2008 seizoen (13-3). Juist ja, coach Bart Andrus. De coach die er ook niet bij was toen het in 2007 heel erg fout ging.

Update: Vince Young is op zoek naar een goede touwknoper. Young maakte in het vierde kwart zijn opwachting in het team (omdat Kerry Collins inmiddels voor -7 yards bij elkaar had gegooid!), maar zijn eerste pass werd meteen onderschept. Tom Brady heeft verder inmiddels het strijdtoneel verlaten. Na zes touchdown passes vond hij het welletjes.

Lees ook:Vince Young Trekt Tennessee Uit Moeras
Lees ook:Waarom Vince Young Moet Starten
Lees ook:Jacksonville Maakt Gehakt Van Tennessee
Lees ook:Geheimzinnige Functie Bart Andrus
Lees ook:Andrus Op Weg Naar Super Bowl

4 reacties op “Update: Tennessee Afgeslacht In Sneeuw

  1. ewg

    perry ik denk ook ff dat je je vorige Blog moet veranderen haha

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Warum?

      /   Beantwoorden  / 
  3. rutger

    Ja, ze hebben in canada gezien wat voor effect Bart op een team kan hebben ;)

    Ik heb me gisteren wel weer even afgevraagd waarom alle teams in het zuiden een Dome lijken te hebben en teams in het noorden de sneeuw wel leuk vinden.

    Tuurlijk hadden de Titans sowieso geen schijn van kans. Maar ik denk dat het weer hier zeker de resultaten beinvloed.Je kon dit voor mij vooral zien in de passing game, waar een goede move door een receiver bijna niet te volgen was voor een corner door de ondergrond.

    Maar goed, ik klaag niet teveel met Moss op mijn fantasy roster. Heeft hij even de odds omgedraaid nadat mijn Giants DST er een potje van maakte (1 punt hadden die jongens… 1!!)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Dennis

    Waar zijn de titans mee bezig, echt waardeloos ik had echt het gevoel dat ze het lieten lopen in het 2de kwart, gelukkig schakelde espn over naar de bills-jets wat wel een leuke wedstrijd was.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.