The Toughest Job: Urine Paula Abdul Gestolen

Urine CollectorWekelijks blikken we terug naar de vier grootste losers van de afgelopen competitieweek. Ook deze week weer iets vertraagd door een ultrahectische week. Wie had afgelopen zondag 'The Toughest Job'? Verkondig jij je mening ook via email? En joh, het is een Football blog dus de gestolen urine van ex cheerleader Paula Abdul telt niet mee.

Michael Vick

We kunnen er deze week natuurlijk niet omheen. Michael Vick -hondenmoordenaar- kreeg deze week 23 maanden celstraf om de oren. Op zich valt deze straf mee, maar naar hondenmaatstaven is het vrij lang. In de kennel hier om de hoek was het feest, toen de beestjes hoorde dat Vick bijna 14 hondenjaren aan de broek had gekregen. Dat is nog niet eens het ergste: Vick verliest door de jailtime ook nog eens iets van 142 miljoen dollar. Kijk maar naar deze berekening.

Eric Mangini

Niet zozeer om de prestaties van afgelopen zondag, maar wel over de prestaties die aankomende zondag volgen. Want Eric Mangini, hoofdcoach van de Jets, zal best een rotte week achter de rug hebben. Zondag treedt hij aan tegen zijn leermeester Bill Belichick, die toevallig de New England Patriots naar een perfect seizoen probeert de leiden. De kans dat de Jets voor een upset zorgen lijkt minimaal.

Miami Dolphins Blogger

Deze man heeft zijn hele leven aan de Miami Dolphins toevertrouwd. Hij blijft zijn team steunen. Zelfs als ze twee seizoenen achter elkaar 0-16 gaan. Domme man, dit team gaat tot het einde van het decennium geen toonaangevende resultaten meer boeken. Al zouden ze een kangeroe aan het roer zetten! (Note: Hilarisch filmpje, kijk ook hoe na 30 seconden hoe het dier iedereen bij de ballen pakt!)

Kurt Warner

En dan Kurt Warner. De kans dat de Arizona Cardinals na zijn wanprestatie nog de playoffs halen, zijn nog kleiner dan de kans dat je op een snelweg rijdt en frontaal wordt geraakt door een vluchtende bankovervaller. Dit is overigens een link die weke lezers onder ons niet aan te raden is, maar die wel aangeeft hoe het met de playoff kansen van Arizona is gesteld.

Lees ook:The Toughest Job: Out-of-the-Box Cheerleaders
Lees ook:Hondenmoordenaar Krijgt Basisplek
Lees ook:NFL Draft: Ronde 1, Picks 20 t/m 32
Lees ook:Super Bowl Voor Philadelphia
Lees ook:Chad Henne Maakt Indruk Op Maandag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.