The Toughest Job: Stadion Omgetoverd in Vagina

SuperspleetWekelijks blikken we terug naar de vier grootste losers van de afgelopen competitieweek. Deze column misstaat overigens niet op zaterdag, dus blijft-ie daar voorlopig staan. Wie had afgelopen weekend 'The Toughest Job'? Verkondig jij je mening ook via email? En joh, het is een Football blog dus de Superdome omtoveren in een superkut imponeert ons geenszins (het plaatje hiernaast wel, maar die is niet echt, mallerd)!

Osi Umenyiora

In tegenstelling tot wat de publieke opinie denkt, hebben we het hier niet over de nieuwste popband uit het land van de Rijzende Zon. We hebben het hier over een gemene defensive end, die met zijn team is doorgedrongen tot de halve finale. Een poepende defensive end, wel te verstaan. Ik ben overigens niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze gelinkte blog. Gelukkig niet.

Patriots fans

In Europa klopten we onszelf altijd op de borst. Met uitzondering van Frankfurt Galaxy, was het bij de NFL Europa teams natuurlijk altijd goed toeven. Geen misstanden, geen agressie. In Amerika blijkt dat helemaal niet zo natuurlijk. Kijk maar naar dit schrijnende voorbeeld van een aantal Patriots fans. Overigens hebben we ook een overtreffende trap gevonden. Nekschotje, iemand?

Philip Rivers

De overwinning van de San Diego Chargers tegen de Indianapolis Colts kunnen we helemaal toeschrijven aan Billy Volek. Arme Philip Rivers. En nou bereikt ons ook nog het nieuws dat hij questionable is voor de topper tegen New England. De spuit gaat er vast in. In tegenstelling tot de andere 'spuit'. Rivers pleit zelf voor een Celestijnse onthouding.

Afro-Amerikaanse white cap

Mike Carey wordt de eerste Afro-Amerikaanse white cap tijdens een Super Bowl finale. Waarom? Ik bedoel. Niet dat ik het de man misgun, maar waarom aandacht vestigen op het feit dat hij de eerste in de de geschiedenis is? Hier kunnen alleen maar slechte dingen uit voortkomen. Als Carey een aantal calls verneukt, dan kunnen de strontkarren worden aangesleept. Als Carey perfect fluit, dan is er geen haan die er naar kraait. Dus… waarom?

Lees ook:Vrouwen taboe in NFL!
Lees ook:Patriots Fans Eisen Onderzoek Naar 1:40
Lees ook:Tip voor Obama: Doe als McNabb
Lees ook:“Greatest Play” Gebeurde Bijna Niet
Lees ook:Vince Young Moet Wilde Haren Kwijt

2 reacties op “The Toughest Job: Stadion Omgetoverd in Vagina

  1. Tom

    De “Patriots Fans” in het filmpje zijn geen Patriots fans maar fans van LSU, Louisiana State Univeristy.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.