NFL MVP Wil Voor Noppes Spelen

Nu gratis...

Nu gratis...

Drie jaar geleden was Seattle running back Shaun Alexander the king of the world. Hij was NFL MVP, een van de beste running backs van zijn tijdperiode en sierde de cover van de Madden-game. Iets meer dan 1000 dagen later zit hij werkeloos thuis. Af en toe even aan zijn hoofd krabbend wat er nu in hemelsnaam is gebeurd.

De realiteit is -in mijn ogen- dat Shaun Alexander nooit echt een grootheid in de running game is geweest. Hij heeft geprofiteerd van een geweldige offensive line en een legendarische hoofdcoach. Een vergelijking met een andere schijngrootheid is hier snel gemaakt (ik wilde hier de naam van Emmitt Smith expliciet neerdumpen, maar ik heb besloten dat niet te doen uit gevaar voor eigen leven).

Anyway, Alexander is nog wel verknocht aan het spelletje. De dertiger wil dan ook niet inzien dat zijn ‘playing days’ waarschijnlijk achter hem liggen. In dit interview geeft hij aan dat hij niet per se geld hoeft te hebben om te spelen.

Hierbij gaat de voormalig MVP even voorbij aan het feit dat het minimum salaris voor een speler met zijn ervaring (gemeten in seizoenen) iets meer dan 700 duizend dollar is. Het lijkt me dan ook wonderbaarlijk als we deze grootheid ooit nog terugzien op de gridiron.

Lees ook:Twee Sterren Bij Oud Vuil Gezet?
Lees ook:Ook Miami Dumpt Veteranen
Lees ook:10 Spelers Die Met Pensioen Moeten
Lees ook:Gisele Bundchen Zwanger!
Lees ook:Runningbacks bij de Telefoon

Eén reactie op “NFL MVP Wil Voor Noppes Spelen

  1. dratomic

    Sjah, dan kan hij toch CFL of UFL gaan spelen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.