UPC Stopt ESPN Bij Sport1

Digitale televisieaanbieder UPC heeft besloten het kanaal ESPN America in een pakket te stoppen met Sport1. De beslissing geeft de abonnee van Sport1 extra content. Naast de sporten die dit kanaal biedt, kan de kijker nu namelijk ook voor hetzelfde geld gratis naar ESPN America kijken.
Voor liefhebbers van ESPN betekent dit dat hun favoriete kanaal voortaan in een ander pakket komt te zitten, waarbij de verplichting geldt dat ze ook Sport1 moeten afnemen. Het hele verhaal staat hier.

Lees ook:Eindelijk ESPN America HD in Nederland
Lees ook:Is ESPN America HD In Opmars?
Lees ook:NFL Komende Vier Jaar Op ESPN America
Lees ook:ESPN SportsCenter Vanaf 1 Maart Op TV
Lees ook:NFL Draft Live Op Je Telefoon

16 reacties op “UPC Stopt ESPN Bij Sport1

    1. brandonW

      waarom kaarten jullie dit niet gewoon aan bij de opta?volgens mij is dit namelijk a koppelverkoop en b misbuik maken van je monopoly positie

        /   Beantwoorden  / 
  1. CHATA

    Voor degene die denken dat Ziggo en/of andere digitale tv aanbieders ESPN America nu ook bij SPORT1 gaan zetten.

    ESPN zelf heeft gezegd dat het zeker niet de bedoeling is. De eigenaar van UPC is dezelfde als SPORT1 dus kunnen die zulke dingen wel doen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    @ Henri: helaas kan ik dat om werkethische redenen niet doen. Mocht je meer willen weten, dan kun je me even mailen op mijn hotmail adres. Dank en succes met je petitie!
    Perry

      /   Beantwoorden  / 
  3. dratomic

    Ik vindt het &%#$%# ongeloofelijk; wat moet ik met die Sport1 meuk. Dat is echt alleen maar voetbal, voetbal en nog eens voetbal met af en toe een beetje golf. Komt bij dat de uitleg gewoon ronduit schandalig is: “De beslissing geeft de abonnee van Sport1 extra content. Naast de sporten die dit kanaal biedt, kan de kijker nu namelijk ook voor hetzelfde geld gratis naar ESPN America kijken.” Geen Sport1 zonder royaal pakket en dus geen Sport1 zonder dat je al ESPN America hebt. Wat een ontzettend Goodell verhaal. Wat krijg ik als vast ESPN America kijker voor het Sport1 verhaal terug behalve een nog veel dikkere rekening? ESPN America in HD? Pfffft I wish. Ze kunnen lekker de tering krijgen als ze dit doorzetten mijn abbo (royaal+dvr+hd+film1) gaat per direct de deur uit met een incasso blokkade zodat ze geen cent meer bij me kunnen halen. Dit is gewoon contractbreuk mijnsinziens. En dan te bedenken hoeveel mensen ik wel niet aan die UPC sjit gelult heb vanwege NASN (ESPN America).

      /   Beantwoorden  / 
    1. dratomic

      Wordt overigens schotel abbo denk ik. Hoogtijd dat die kabelmarkt opengegooid wordt kan je tenminste gewoon overstappen naar Ziggo.

        /   Beantwoorden  / 
      1. FREDmirals

        vergeet niet dat ziggo klanten alleen maar naar espn america kunnen kijken met een extra zender pakket a 3.95,ok is minder dan een sport1 abbo(maar dan heb je echt alle usa sports inclusief NBA) maar aan de ene kant blijkt het dus een poupulaire zender te zijn nu er flink voor betaald dient te worden

          /   Beantwoorden  / 
  4. Marcel

    Bij ons blijft komt die niet bij sport 1
    O ik zie het al wij hebben caiway en geen upc :-)

      /   Beantwoorden  / 
  5. Semafoor

    Allen bel naar de UPC om je klacht in te dienen, hoemeer klachten hoe sterker we staan om hier iets aan te doen.

      /   Beantwoorden  / 
  6. maarten

    Een hele vervelende rot streek van UPC.
    Is in onze omgeving de enige kabel,dus je moet wel.
    Dus van af heden 16-05-09 geen honkbal meer uit amerika.Machts misbruik , klanten misleiding.
    Boos dus

      /   Beantwoorden  / 
  7. Remco

    Geen honkbal meer uit Amerika… sad

      /   Beantwoorden  / 
  8. dratomic

    Ik heb overigens melding gemaakt van machtsmisbruik/koppelverkoop bij de NMa middels http://www.consuwijzer.nl ben beniewd of de NMa onze mening deelt.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Almo de Rat

    Ah helaas…uw kijkgenot in handen van de digitale providers…waar is die goede oude tijd gebleven waarin er niets te zien viel op de televisie?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.