Woudenberg Neemt Leiding In AFBN Poll

We want Joop

We want Joop

Joop Woudenberg is behalve een ultravervelende spammer op Hyves (nee serieus Joop, waarom stuur je me sommige berichten 12 keer?), ook een bekwame en uiterst vriendelijke man. Het verwondert mij dan ook niets dat de heer Woudenberg op een poll op het officieuze AFBN-forum door de leden naar voren wordt geschoven als de ideale bondsvoorzitter. Woudenberg heeft een verleden in PR en heeft hiermee al de halve wereld.

Die andere PR-knuppel (ehm… that would be me) neemt een verrassende derde plaats in. Hoewel ik absoluut vereerd ben dat ik in de poll ben opgenomen, moet me van het hart dat het voorzitterschap wellicht iets te veel hooi op de vork is. Bovendien zou ik nooit meer vrij kunnen bloggen, omdat ik met twee petten op zou moeten schrijven. De AFBN zou me het niet in dank afnemen, als ik na een avondje vergaderen de verslagen rechtstreeks op internet pleur, omdat ik meen een primeur te hebben.

Dat ik me in hetzelfde gezelschap mag wanen als football-dinos zoals Ronald en Arnold Buys, maar ook Patrick Lashley, doet me beseffen dat deze blog meer wordt gewaardeerd dan ik zelf eigenlijk voor mogelijk houd. Da’s goed voor het zelfvertrouwen!

Neemt niet weg dat er vast wel andere posities te vergeven zijn binnen het bestuur, die me wel op het lijf zijn geschreven. Dat gezegd hebbende: Joop, ik heb een aantal fantastische ideetjes!

Lees ook:Op De Bank Met World Bowl XIII
Lees ook:Buys Weer Met Football EU In
Lees ook:“De Nachtwacht” Gekocht Door NFL Eigenaar
Lees ook:AFBN Op Zoek Naar Referees
Lees ook:Ronald Buys Is Condoom Visionair

25 reacties op “Woudenberg Neemt Leiding In AFBN Poll

  1. Joop Woudenberg

    Wanner beseffen wij dat Nederland heeft uitstekende mensen in football, zoals Arnold Buys en Ronald Buys en Menno Gibson en Ralph Lenoire en Erwin Houten en Johan van Brussel en Ben Dankers en John Mahnen en natuurlijk Perry en Simon Eijsinga en Bastiaan Heere en Robert Gerhard, wat een talenten en toplevel. Wordt wakker Nederland.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Steve

    Shoddy journalism, Perry. Did you read the question on the poll ?

    “Wie maakt de meeste kans?”

    Doesn’t mean he is the people’s champion!

    But I suppose it caused me to hit your website.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Perry Hendriks

    Journalism? Nah, that’s too much credit (I’m actually in the process of getting accredited to the Kick Off Forum… so to answer your question: Naj!). But you must admit: you’re getting on here quite frequently the last couple of weeks, haha.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Grey Poupon

    PERRY: GEEN VOORZITTER; WELLICHT PERSVOORLICHTER NAAST JOOP!
    Heet van het meest gelezen en uitermate populaire American Football Blog.nl:
    Perry Hendriks is erg verheugt dat hij op zo’n grote schare fans binnen het
    “Amateur American Football” wereldje kan rekenen maar een positie als
    voorzitter is niet te combineren met zijn werk als publicist van het meest gelezen
    Football blog in Nederland.
    Perry (quote) “Bovendien zou ik nooit meer vrij kunnen bloggen, omdat ik met twee petten op zou moeten schrijven”.en “De AFBN zou me het niet in dank afnemen, als ik na een avondje vergaderen de verslagen rechtstreeks op internet pleur, omdat ik meen een primeur te hebben”. Aldus Perry Hendriks.
    Maar wel valt op te maken uit het recent verschenen artikel dat PR Goeroe Hendriks
    een positie als PR functionaris wellicht binnen de mogelijkheden valt.
    Perry (quote)” Neemt niet weg dat er vast wel andere posities te vergeven zijn binnen het bestuur, die me wel op het lijf zijn geschreven”. En “Joop, ik heb een aantal fantastische ideetjes!”. Vooral zijn laatste uitspraak lijkt het pad te effenen voor een
    goede toekomstige werkverhouding met de ” eminent grise” van het American Football
    de heer Woudenberg.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Steve

    Ha ha. Yes I am more than aware of the business model, but it’s good to give some back sometimes too. Would be great to see an “outsider” give informed opinion on AFBN issues, both positive and negative, in a slightly less, although not entirely devoid of, tabloid manner!

    If you read the club sites (those which actually bother keeping anything up to date) the news items are either insular or on-the-fence because everyone is a bit afraid of upsetting the rest of the community, probably because it is so small. A bit of cutting-edge journalism from someone who can do it without being accused of a hidden agenda would be fantastic! And certainly start debate…

    Or do you want to be the Perez Hilton of AF ?!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Perry Hendriks

    Well, actually, that was my intention starting out with this… but I’m actually trying to convince the wife that it would be good to visit some amateur sites on a regular basis to get a journalistic groove into the articles, :) .

      /   Beantwoorden  / 
  7. Grey Poupon

    Joop heeft nog steeds de leiding,
    echter lijkt ook Ronald Buijs veel kans te maken
    op de voorzitters hamer,
    zeker door de endorsements van zowel Joop Woudenberg als Perry Hendriks!!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Joop Woudenberg

    Hopelijk wordt er niet overhaast een beslissing genomen voor een nieuwe voorzitter, laat eerst iedereen die graag deze positie wilt hebben een CV sturen naar een gekozen adviescommissie en deze zal beslissen welke personen worden uitgenodigd en zij kunnen hun visie vertellen wat zij in drie jaar willen bereiken met AFBN en het moeten doen als hobby en met een hart voor football.Commissie voorstel; Ben Dankers – Simon Eijsinga – Perry Hendriks, dit is al niveau.

    Mening van een football lover met enige ervaring in EFAF en ere-lid.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Joop Woudenberg

    Ik hoorde van Arnold Buys, dat Ronald geen interesse heeft en dat vind ik heel erg jammer, dat hij deze beslissing heeft genomen. Een topmanager met veel ervaring en een goed netwerk.
    Was een van de personen waarop ik had op gehoopt.

    Wel respect voor deze beslissing en hopelijk in de toekomst als adviseur? Zou geweldig zijn.

    Football lover.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Grey Poupon

    Sir Woudenberg heeft u zich kandidaat gesteld?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop Woudenberg

      Ten eerste ben ik nooit gevraagd en ten tweede hebben wij jongere bekwame toppers in Nederland.
      Misschien kunnen zij mij gebruiken als adviseur? Maar haat overheerst in de AFBN en dat is jammer want iedereen wilt het beste voor american football in Nederland? Het is toch zo een klein wereldje.Moeten onze ego-s opzij zetten en dan gaat het lukken.

        /   Beantwoorden  / 
  11. MB

    Persoonlijk hoop ik dat Arnold behouden blijft als voorzitter van de scheidsrechters club. Hij doet daar een hoop goede dingen.

    En Perry: je klaagde toch over te weinig reacties..? ;)

      /   Beantwoorden  / 
  12. Joop Woudenberg

    Voorzitter moet eigenlijk komen van mensen die geen posities hebben in de AFBN, mijn mening.Er zijn ook mensen die het leuk vinden om VZ te worden, maar die heeft de AFBN niet nodig. Hij moet hard werken om iedereen weer op een lijn te krijgen en sponsors en media aandacht probleem te verzorgen en de juiste mensen om hem heen, maar zeker geen ja-knikkers.

    Er zijn er genoeg.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Steve

    Got to agree with Joop’s last post! Ronald would be my hope, but I don’t think he has any interest.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Grey Poupon

    Door Patrick Lashley, van het DAFF forum:
    Gisteren sprak ik Joop Woudenberg (die aankomend weekend voor de EFAF in Helsinki zit) en Roy Smith (Alphen Eagles), die zich afgelopen vrijdag-avond officieel als kandidaat voor het AFBN-voorzitterschap heeft aangemeld. Ik heb daarbij aangegeven mij ook aangemeld te hebben, maar dat ik persoonlijk Roy als betere kandidaat zag en zelf dan evt. Technische Zaken zou willen doen, als die vacature vrij mocht komen. We merken het a.s. zaterdag wel

      /   Beantwoorden  / 
  15. Joop Woudenberg

    Iedereen mag zich melden, alleen niet overhaast een beslissing nemen.Laat een ieder eerst maar zijn visie en CV geven voor de eerste 3 jaar en wat is zijn doelstellingen? AFBN laten we nu eens professioneel en volwassen reageren en beslissingen nemen.Stel eerst een Advies Commissie in met drie mensen die kwaliteiten bezitten en laten zij het eerste traject doen.Haastig spoed is zelden goed.!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  16. Joop Woudenberg

    Wat weten wij van de Hr.Roy Smit? Misschien wel een goede voorzitter? Heeft hij een CV en een visie over de toekomst van de AFBN? Wat heeft hij allemaal gepresteerd? Teweinig bekend over deze mijnheer.Heeft deze mijnheer niet eerst gemeld, dat hij penningmeester AFBN wilt worden als Hr. Harry van den Boogaard gekozen wordt als Direkteur van de AFBN?

      /   Beantwoorden  / 
  17. Grey Poupon

    Joop nu begin je zelf met achterklap en kinnesinnerij…

      /   Beantwoorden  / 
  18. Joop Woudenberg

    Nee, hoor kinnese heb ik niet meer op mijn leeftijd, alleen feiten maar niet schadelijk bedoeld, sorry als dat zo overkomt. Ik ben heel gelukkig om voor de EFAF alle internationale wedstrijden te gaan bekijken als Game Commissioner voor EFAF, ik werk daar voor Mr. Uwe Talke en de Board of Direktors EFAF. Internationaal word ik wel gewaardeerd en ook nog bij spelers en officials AFBN.

      /   Beantwoorden  / 
  19. Robert

    Ben je een tijdje weg, kom je terug en dan lees je dit.

    Geweldig, de ontwikkelingen stapelen zich op.
    Zoals Joop als schrijf, er is te veel haat binnen de AFBN. Jaloezie, denken aan een soort van machtpositie, mensen met te weinig affiniteit met sport, mensen welke een dubbele agenda er op nahouden en dan nog personnen die durven te liegen en bedriegen in het open.
    Dit zijn een paar zaken die zich afspelen naar mijn bescheiden mening.

    Zelden heb ik een mens meegemaakt met zoveel gevoel en passie voor “zijn” sport. Joop IS de heer American Football in Nederland, alleen wordt dat nog wel eens vergeten en zeker wordt daar respechtloos mee omgegaan.
    We zouden meer van hem rond om ons heen mogen hebben.
    Maar goed, die waren er volgens mij een tijdje geleden ook wel.

    Joop met daar omheen de “juiste” mensen. En dan doel ik niet zozeer op de mensen welke nu AFBN worden genoemd.Misschien is het eens tijd om ook verder te kijken dan binnen AF NL. Ook mensen welke ervaring hebben, inzicht en visie binnen sport. En dat hoeft niet eens te zijn binnen het AF. Misschien wel juist niet. Denk eens aan die combinatie en niet aan strijd die straks zal zijn of al is van dezelfde mensen die al zo lang denken; ik wil hier deel van uit maken, uit het AF in NL.
    Dan zal het allemaal weer mislukken.

    Waardering is ver te zoeken, zoals ook bepaalde normen en waarden. Dat zal toch moeten veranderen en zeg nu eerlijk … zal dat gebeuren met de mensen die we nu hebben binnnen de AFBN?
    Die mensen veranderen niet, en helaas nooit denk ik.

      /   Beantwoorden  / 
  20. M.V. Boerman

    Dat Joop zijn verdiensten heeft gehad voor de AFBN staat onomstotelijk vast. Dat het afgelopen jaar niet het beste jaar was, behoeft ook geen discussie. In zjn mail van 21 maart noemt Joop een handvol namen. Als voorzitter van de Trojans kom ik deze mensen echter nauwelijks tegen in welke functie dan ook. Ben Dankers was zaterdag 28 maart een gewaardeerd deelnemer aan de ALV. Ralph Lenoire is daar gekozen als bestuurslid verenigingszaken. Bastiaan Heere is volgens mij vz medische commissie.
    Alle overige genoemden staan aan de zijlijn en hebben en hadden alle ruimte om naar voren te stappen. Echter niets van dat al.
    Daarom hebben de niet deelnemers aan de ALV de presentatie van Roy Smith gemist.
    Roy heeft zich laten kennen als een diplomatieke, rustige man metinzicht in processen. Zeker een man waarin wij ons vertrouwen moeten stellen.
    En je weet….de beste stuurlui staan enz enz

      /   Beantwoorden  / 
  21. Red

    En ja hoor. We gaan het hier nog eens overdoen.
    Het blijft toch een wel heel erg voorspelbaar.

    Bla,bla. En dan maar weer het “de beste stuurlui staan aan wal” verhaal. Hoe zou dat nou komen?
    Nog sterker; die stuurlui zullen zolang aan de kant blijven staan tot er wellicht enige verandering in het gedrag komt.
    Ach, we en ze weten het wel. Lees maar weer zoals hierboven! Bla,bla!

    Het jaar viel tegen (goh) en dan nu ook nog eens een geweldige zakemman. Wie vroeg er ook weer om zijn cv en verdiensten?
    Nee, zoals het de heer Smith bij de Eagles en in een “advies comissie” gedaan heeft zijn we zeker alweer vergeten!

      /   Beantwoorden  / 
    1. M.V. Boerman

      Mooi verhaal Red. En toen……bleven we toen toch maar aana de zijlijn staan of gaat de sport ons werkelijk zo ter arte dat we er samen instappen?
      En als jij zoveel weet of wist over de “prestaties” van de heer Smith, waarom kom je er dan mee NA zijn verkiezing?
      De actieve, hardwerkende bestuurders van de AFBN verenigingen hebben op democratische wijze een aangemelde kandidaat gekozen.
      Aan praatjes achteraf hebbenwe niks.

        /   Beantwoorden  / 
  22. Adamz

    hey, I have I have sent a 1 questions by email, and appreciate if you could respond to me.
    I’d like to see what other people are asking as well.
    Is this a good place to post, or is there a forum somewhere else?
    Thanks

      /   Beantwoorden  / 
  23. wine accessories

    The analysis sited is indisputable. I must say that tom will want to check his details and re-think his conclusion. The authorites have spoken as well as rest of might need to respect that. Thanks for your properly laid out into.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.