2008: Jaar van de Krappe Kontjes

Voorafgaande aan het seizoen stelde ik dat een tight end niet de moeite waard is om hoog te draften in Fantasy Football. Maar dat had ik goed mis. Bedankt voor degene die dit tight end cijfermateriaal wist te compileren. Ik jat het maar al te graag maak er dankbaar gebruik van.

Vier verschillende tight ends liggen op koers voor een seizoen met meer dan 1000 receiving yards. Jason Witten, Tony Gonzalez, Antonio Gates en Kellen Winslow. De afgelopen vijf jaar wisten slechts twee positiespelers dit feit te bewerkstelligen.

Gates heeft bovendien tien touchdown catches in het vizier. Samen met hubbabub Dallas Clark, New England stud Ben Watson en Washington Redskins rariteit Chris Cooley. De laatste vijf jaar wisten slechts drie tight ends deze mijlpaal te bereiken.

Gates, Witten en Gonzalez kunnen dit seizoen zelfs meer dan 100 vangballen binnenloodsen. En dat feit werd in de geschiedenis slechts een keer op papier vastgelegd.

Tot zover football nieuws. Ik beloof je dat de rest van de avond gevuld zal zijn met nonsens, mooie meiden en moordende hits.

Lees ook:Doorgedraaide Dalllas Does Dolphins
Lees ook:“Living On A Prayer” in Gebarentaal
Lees ook:Dallas Niet Naar Eigen Super Bowl?
Lees ook:Rams ‘Verdienen’ Eerste Keuze 2010 Draft
Lees ook:Dallas Cowboys Op Pijnbank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.