Ravens Fan Wil Niet Meer van het Dak Af

BarnGisteren haalden we al de volslagen maffe Pittsburgh Steelers fan aan, die zelfs na zijn dood nog de wedstrijden van zijn favoriete club bezocht. Maar ook in Baltimore zijn er clubdevoten. Zo is deze meneer uit protest op het dak van een plaatselijke bar gaan zitten. Hij blijft daar zitten tot zijn Ravens-team weer een keer een wedstrijd wint. We wensen hem veel plezier en hopen dat hij zich goed heeft voorbereid: op Nieuwjaar, Pasen 2008, Zomervakantie 2008 en de Kickoff van het volgende NFL seizoen.

De fan, Ronnie Stack, noemt zichzelf 'the Goof on the Roof'. Het is een bijnaam die met succes is aangeslagen in de plaatselijke media. Die lusten namelijk wel pap van het verhaal, zeker toen het verblijf van Ronnie onverwacht werd verlengd door het zure verlies tegen Miami.

Met een uitwedstrijd tegen Seattle en een thuiswedstrijd tegen Pittsburgh is een verblijf van nog eens twee weken niet uitgesloten.

Lees ook:Ravens Fan Door Politie van Dak Gehaald
Lees ook:Gronkowski Poseert Met Pornoster
Lees ook:Coach van Hondenmoordenaar Stapt Op
Lees ook:Web Sluit Zich Rond Harrison
Lees ook:Vermist na potje Fantasy Football

Eén reactie op “Ravens Fan Wil Niet Meer van het Dak Af

  1. MdB

    In het artikel staat dat ‘ie er wel vanaf komt als ze nu 2x verliezen, en dan weer het volgende seizoen erop klimt. Die man heeft ‘n beetje teveel tijd denk ik. Straks draait het er nog op uit dat z’n urn op het dak komt te staan…;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.