Blogger Opgewacht Door Koningshuis

Vanmorgen om tien voor acht ging potjeknetje de bel. Bedwelmd door de slaap, trok ik de deur open in mijn lekkere nonchalante trainingsbroek van World Bowl XIII. Een man in maatkostuum met een zonnebril en een oortje in. Mijn eerste reactie was er eentje van vluchten: "Shit FBI". Totdat ik realiseerde dat ik vorig jaar door het bureau al op mijn vingers was getikt voor dat akkefietje met de Bin Laden tapes.

De goedgeklede meneer kwam dan ook 'in vrede'. Hij handelde in opdracht van de Rijksvoorlichtingsdienst en het Koningshuis. Via via had hij deze blog gevonden. Hij vroeg zich af of ik een shoulderpad en een Admirals-broek te leen had voor iemand met blauw bloed. Nog steeds verbouwereerd over de invloed van mijn dagelijkse schrijven op internet, stemde ik in.

Waarvoor kan dit zijn?

De meneer in kwestie kon het me niet vertellen, want hij handelde met de grootste geheimhouding. Maar reken maar dat dit verhaal een vervolg krijgt. Zaterdagavond of zo. Het wordt sowieso een anecdote die ik straks graag aan de pers kwijtraak.

Lees ook:Blogger Bedankt Trouwe Volgers
Lees ook:Blogger Uitgeput Terug Uit Italie
Lees ook:Rectificatie Vanuit Port Zelande
Lees ook:Freaky Faces In de NFL
Lees ook:Arizona Live: Op Pad Met Pakken Paper

3 reacties op “Blogger Opgewacht Door Koningshuis

 1. [email protected]

  Zo zo… Is Wim-Lex tegenwoordig ook al geinteresseerd in American Football? Zo’n koning willen we hebben! ;)

    /   Beantwoorden  / 
 2. breezer

  Uit ervaring weet ik dat Maxima een wilde is.
  Denk dat shoulderpats niet helpen :-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Chris van Hattem

  Dang! Cliffhanger…:D

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.