Arizona Live: Op Pad Met Pakken Paper

Super Bowl Miss NevadaNederlandse verslaggever Wiebe Muis streek voor deze prachtige blog gisteren neer in Phoenix, Arizona en brengt dagelijks verslag vanuit de Super Bowl City. Met een prima internet-verbinding verhaalt Wiebe over zijn eerste ontmoeting met de beeldschone Miss Nevada. 

"Leer ik het dan nooit, vraag ik mezelf af als ik weer veel te vroeg mijn kleine rugtas vol prop met boeken, artikelen en hands outs over de Super Bowl? Nee, ik leer het schijnbaar nooit. Ik sleep en slenter eindeloos rond met kilo’s papier die op tientallen tafels liggen uitgespreid."

"Maar, ik heb een schrale troost! Want, wat –met name- Aziatisch uitziende stukjesschrijvers allemaal van de tafel plukken, grenst aan het ongelooflijke. En het zijn altijd van die typetjes die het achterwerk hebben waarmee ze op een vingerhoedje nog riant zitten. Wat moeten ze er toch mee, vraag ik mij dikwijls af. Want morgen is het weer van hetzelfde laken een pak en gaan ze andermaal schuil onder een papiermassa. Ik verdenk ze er van –ze zijn er tenslotte handig in– dat ze er op hun hotelkamer vogels van vouwen.

Ook ben ik blij geen cameraman te zijn. Wat die toch zeulen met apparaten op hun schouder, waar ik bij het zien er van al neig om een mitella te gaan dragen. Ook van de jongens die mee rennen voor het geluid, word ik stil.
 
Maar morgen moet ik er aan geloven. Al om 06.30 uur vertrekt de shuttlebus naar het hotel waar de New England Patriots onderdak hebben gevonden voor een persconferentie die om 08.00 uur begint. Ik wil er naar toe. Mogelijk dat ik Tom (Brady) even apart kan nemen om hem te vragen naar zijn (vermeende?) blessure die heel sportief Amerika in zijn ban houdt.

Openhartig zal ik hem dan vragen of het om zijn teen, enkel, of misschien wel een uit zijn jas gegroeide muggenbeet gaat. Maar zo vroeg op… Het gaat nog op werken lijken hier in dat fraaie oord Phoenix!"

Lees ook:12-13 Juni: American Football Event in Olympisch
Lees ook:Arizona Live: Dude, Where Is My Party?
Lees ook:Brett, Ga Iemand Anders Pesten!
Lees ook:Gisele Bundchen: Nog Meer Redenen om Brady te Haten
Lees ook:En… Wat Gaat Favre Doen?

2 reacties op “Arizona Live: Op Pad Met Pakken Paper

  1. In$@ne

    Ach gut…wat heb je het toch zwaar. Als je wilt dat iemand het van je over neemt…u roept, wij draaien! ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Roel

    Maar hoe zit het nu met miss Nevada?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.