Arizona Live: Dude, Where Is My Party?

CoronaAmerican football is de bindende factor in Super Bowl City. Althans. Dat zou je denken. De harde waarheid is dat we gisteren behoorlijk met de neus op de feiten zijn gedrukt. Downtown Phoenix was er –u leest het goed– helemaal niets te doen. Ik lag dan ook al om 23:00 uur op een oor. Met een half dozijn Corona's achter de kiezen. Dat dan weer wel.

Het wordt me meer en meer duidelijk dat Phoenix niet hetzelfde is als Miami. Nu wil ik natuurlijk niet overkomen als een verwend jongetje, maar de rode granieten bergen geven sowieso een andere tekening dan een strand met honderden jonge (sterren)vrouwen in bikini. Er zijn wel parties, maar die vinden niet downtown plaats. Daarvoor moet je in Scottsdale zijn, waar de officiele ESPN truck staat.

We zijn daar ook geweest hoor, in Scottsdale. Maar het podium van de 944 Party was op dat moment leeg en bezet door modellen, die je uit naam van verschillende organisaties goodies probeerden aan te smeren. Mijn goede antwoord op de vraag hoeveel Super Bowls er nu zijn gespeeld, leverde me een echte Starbucks haarband op.

Miami bruist en heeft een bepaalde 'grandeur'. Een CSI gevoel, als je wilt. Neon, sexy, Hollywood-gevoel. Het enige dat daar in Phoenix bij in de buurt komt is de huurauto van Nol de Vries van Spits, die waarlijk als een monster over het asfalt jakkert. Oh… en het Grand Cafe bij de plaatselijke Fashion Mall: een hangplek voor Arizona State college meisjes met veel te kleine shirtjes.

Daar op die plek botsten de verhalen van drie generaties journalisten. We praatten openlijk over de dood, over onze levens en over het beschermen van je kinderen. Wiebe leek me een grijze muis, maar heeft me duizenden verhalen verteld. Daar aan de bar. Het hoogtepunt van de avond.

Lees ook:Tony Romo Heeft Mooiste Borsten
Lees ook:Vikings Bekopen Verlies Met Verlies
Lees ook:Gisele Bundchen Verstopt Zich op Costa Rica
Lees ook:Arizona Live: Dagboek van Een Journalist
Lees ook:Arizona Live: In Bed Met….

6 reacties op “Arizona Live: Dude, Where Is My Party?

  1. edwin.v

    zozo volgends mij beleef je dus nu erg veel daar in Phoenix tijdens je superbowl uitstapje

    maar je heb 1 gelukje er is corona in de buurt hihi

    veel plezier vanavond bij de game en laat de beste winnen ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Baron Lee

    Wel erg Nederlandsch, klagen over het gebrek aan parties als je wel in Phoenix erbij kan zijn. Ons rest niets anders dan Claus of de BBC.

      /   Beantwoorden  / 
  3. In$@ne

    Wel erg Nederlands(ch?), klagen over sarcastische opmerkingen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. hans wouters

    Perry Perry toch je bent een te verwend nest om zo te klagen.
    Meneer zit in amerika en kan vanavond naar de superbowl terwijl dat de rest hier kreunend achter een televisie zit wachtend op het gezicht van P.H. op amerika,s nationale televisie.
    Denk is aan de rest die het niet kan betalen,
    of niet het privilege hebben om dit gebeuren mee te maken.

      /   Beantwoorden  / 
  5. perryhendriks

    Ja, mooi eh. Maar ik weet dat jullie het vanavond op de Raptors Super Bowl Party in Huize Wouters ook wel rooien, hoor, :) . En je hoeft niet te verwachten dat ik op tv kom. Ik zit in de hoogste nok van het stadion (wat mij betreft ook de mooiste plekken zijn, haha).

    Perry

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.