Arizona Live: In Bed Met….

MatrasNa een helse trip van 17 uur ben ik eindelijk op de plaats van bestemming gekomen en kan ik het estafette-stokje overnemen van Wiebe Muis, die zo barmhartig is geweest om de hotelkamer met mij te delen. Riant en comfortabel is dat overigens niet, want de NFL is vergeten twee bedden in onze kamer te deponeren. Vanavond deel ik dan ook mijn matras met een van de beste sportjournalisten van Nederland. Wiebe, opschuiven jongen!

Het eerste dat me opviel toen ik in Phoenix van het viegtuig stapte is de kleinschaligheid van alles. De eerste indruk is er niet een van een metropool. Miami had vorig jaar wat dat betreft meer allure en uitstraling.

De reis van Houston naar de woestijnstaat was wel memorabel. Althans. De eerste twintig minuten. Het vliegtuig was volledig in beslag genomen door New York Giants fans, die er een carnavalesque city-hop experience van maakte. Er werd luid gezongen en geschreeuwd. Gelukkig was mijn vermoeidheid daar wel tegen opgewassen en viel ik na twintig minuten in een diepe slaap.

Een van de Nederlandse journalisten die hier ook is neergestreken, werkt voor gratis dagblad Spits. Nol de Vries heeft het op deze trip echter niet getrokken. In zijn trektocht naar het Westen is hij achtervolgd door vertragingen en vergat de vluchtmaatschappij tot overmaat van ramp ook nog zijn koffer mee te nemen. We zaten net aan een tafel voor de Long Island Ice Tea in de plaatselijke Hooters en hij was er niet echt over te spreken.

Morgen gaan we op jacht naar de Super Bowl credentials. Aangezien mijn ogen nu echt dichtvinken en er geen fatsoenlijke letter op papier komt, denk ik dat het matras me nu toch echt roept. Of was dat het geronk van de heer Muis, die de helft van het matras al voor zich heeft opgeeist?

Lees ook:T.O. Geeft Super Feestje In Arizona
Lees ook:Blogger Vliegt Naar Arizona… Dagje Offline
Lees ook:Arizona Live: Op Pad Met Pakken Paper
Lees ook:Arizona Live: Dagboek van Een Journalist
Lees ook:Arizona Live: Dude, Where Is My Party?

Eén reactie op “Arizona Live: In Bed Met….

  1. Bart Peeters

    Misschien dat je eerst even deze informatie tot je moet nemen Perry: http://www.ikhouvan.je/veilig_vrijen.html

    Ben benieuwd naar je blog morgen…al zal ik wellicht ook heel erg afgeleid zijn door het bier, de hamburgers en de hotdogs die we hebben ingeslagen. Oh ja en de Brady-show natuurlijk

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.