Gisele Bundchen: Nog Meer Redenen om Brady te Haten

Gisele wijdbeens

Jullie mazzel. Er gebeurt helemaal niks in de National Football League. Dus begon ik redenen te bedenken om een grondige hekel te hebben aan quarterback Tom Brady van de New England Patriots. Power to the Blog People! De Top 5:

5. De teamgenoten van Tom Brady doen alles om hem te ontzien. Ze blocken voor hem en ze vangen touchdowns van hem. Ze weerhouden het chartervliegtuig er zelfs van om videofilms uit te zenden waar ex Bridget Moyahan in meespeelt. Stel je voor dat Leonardo DiCaprio die luxe ook had. Hoefde hij alleen nog maar modebladen te lezen waar Gisele Bundchen uit was geknipt.

4. Over Gisele Bundchen gesproken. Is het niet een beetje too much dat Tom Brady voor 50 duizend dollar aan juwelen om zijn vingers draagt, een kind heeft bij een wereldbekende actrice en het bed deelt met een Braziliaanse topmodel. Een vervelende blessure is het minste dat we kunnen vragen om Brady een beetje in balans te brengen.

3. De Brady Bunch werkt met een script. Het team weet van te voren wat de tegenstander gaat doen. Dacht je dat ik het spionageschandaal zomaar achterwege zou laten? "Tom, blitz! Ze callen 3-4 Hawk!".

2. Mochten de spionagebanden een keer vastlopen, dan geen man overboord. Tom Brady gooit naar het meest dodelijke wapen uit de National Football League. Brady kan blind zijn dropback doen, een liedje neurieen en ergens links diep achterin gooien. Ene Randy Moss vangt de bal toch wel… tsja, zo kan ik het ook.

1. Ehm… Tom Brady verwekt een kind bij een mooie actrice en draagt alleen de lusten, niet de lasten. Nooit vroeg op staan omdat je kind Dora wil kijken, nooit papperige kots over je net gestoomde maatpak omdat je kroost een boertje moet doen, nooit de autoradio aanzetten terwijl In de Manenschijn door de boxen blaast, nooit… never mind. Hoe oneerlijk kan het leven verdeeld zijn?

Lees ook:Droomhuis Voor Bundchen En Brady
Lees ook:Gisele Bundchen Zwanger!
Lees ook:Baby Boy voor Brady
Lees ook:Gisele Bundchen Bevallen Van Zoon
Lees ook:Gisele Bundchen Vel Over Been Na Bevalling

3 reacties op “Gisele Bundchen: Nog Meer Redenen om Brady te Haten

  1. In$@ne

    Hoor ik daar enige jaloezie Perry bij puntje 1? (Eigenlijk ook bij 2 t/m 5) ;-)

    Ik ga vanavond toch gewoon weer juichen voor de Brady Bunch, in het kader van “may the best team win”!

      /   Beantwoorden  / 
  2. perryhendriks

    Nee joh. Jaloezie is verspilling van tijd. Bovendien heb ik zelf de mooiste drie meisjes van de wereld in mijn eigen huis rondlopen, :) . Enige vorm van kritiek is wellicht dat ik nooit de mogelijkheid heb gehad om een tweede kampioenschapsring aan mijn collectie toe te voegen, haha.

    Perry

      /   Beantwoorden  / 
  3. Brian

    Komen nu lichtelijk de frustratie van het vaderschap naar voren?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.