Baby Boy voor Brady

BundchenGreat, Tom Brady. Nice to throw your life away! Felicitaties zijn op z'n plaats, want Tom Brady's ex-vriendin Bridget Moynahan heeft vannacht het leven geschonken aan zijn eerste zoon. De timing van de geboorte is opmerkelijk, want Brady en Moynahan gingen aan het einde van 2006 uit elkaar. Deze liefdesbaby lijkt dus op een mooi geval van 'goedmaak-sex'. Dit maakt de zaak overigens wel ietwat gecompliceerd, omdat Brady voortaan door het leven gaat met Gisele Bundchen aan zijn zijde.

Wat heeft de geboorte voor een effect op het leven van Tom Brady? Als nieuwbakken vader zeg ik dat de naam Brady vanaf augustus 2009 langzaam uit de 'picture' verdwijnt. Brady was aanwezig bij de geboorte van zijn kind en heeft een lekker vuurtje aangewakkerd tussen twee bloedmooie vrouwen. Brady zal zich dadelijk in de vreselijke omstandigheid bevinden dat hij moet vechten voor elke minuut dat hij zijn kind mag zien. Dat lijkt nu nog niet zo erg, maar wacht maar tot zijn koter een jaar of 3 wordt.

Uiteindelijk sloopt deze situatie Brady. Er is nu een eeuwig bloedverwantschap tussen Brady en Moynahan (als de vaderschapstest tenminste stand houdt) en het kind wordt ter zijner tijd gebruikt –logisch– als het ideale chantagemiddel. Ik sluit niet uit dat Moynahan uiteindelijk probeert Brady weer los te weken van Bundchen. Wat is de NFL toch een prachtige wereld! Wordt hoe dan ook vervolgd!

Lees ook:Droomhuis Voor Bundchen En Brady
Lees ook:Gisele Bundchen Vel Over Been Na Bevalling
Lees ook:Gisele Bundchen: Nog Meer Redenen om Brady te Haten
Lees ook:Gisele Bundchen Viert Record op Miami Beach
Lees ook:Gisele Bundchen Verkracht Door Woeste Mannen

Eén reactie op “Baby Boy voor Brady

  1. RAPTOR 25

    jezus wat een tieten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.