Observaties Van Vroege Wedstrijden Openingsronde

OchoDe Miami Dolphins verliezen de wedstrijd op een offensive pass interference call, de Atlanta Falcons stuiteren over Detroit heen en de Cincinnati Bengals offense oogt verschrikkelijk tegen de Baltimore Ravens. Ja, dames en heren. De NFL is terug en net zo onvoorspelbaar als een bejaarde stewardes uit Badhoevedorp. Mijn observaties in een notendop:

Tenminste een gouden greep in mijn Fantasy Football-team. De handdruk voor Atlanta running back Michael Turner was welgemeend. 220 Yards en twee touchdowns is niet slecht. Je hebt dus geen running back verkleedt als quarterback nodig om er goed uit te zien in Atlanta. Dat weet ook Matt Ryan, die op zijn eerste officiele NFL worp meteen een touchdown-pass binnenhengelde van 62 yards.

 

What on earth is er aan de hand met de Cincinnati Bengals? De ploeg lijkt nogal in een identiteitscrisis, dankzij Chad Johnson Javon Ocho Cinco, die van de NFL alleen een jersey mocht dragen met daarop de naam Johnson.

 

Is er in de post-era van Dan Marino bij de Dolphins ooit een quarterback geweest met charisma? Trent Green, Brian Griese, Jay Fiedler en nu Chad Pennington. Ik weet het niet. Het oogt allemaal zo Jan Modaal. Ondanks de verrassende finish tegen de Jets, denk ik niet dat dit team dit jaar ook maar iets gaat doen.

 

Ik betreur mijn beslissing om Donovan McNabb expres niet te pakken in mijn Fantasy Football League. U hoort het hier als eerst: ik ben een idioot. Het zal u niet verbazen dat ik Willie Parker (100+ yards, 3 touchdowns) op het einde van mijn reservebank had zitten. Achter Ricky Williams.

Lees ook:Tijgerstrepen Doen Larry Johnson Goed
Lees ook:Ook Miami Dumpt Veteranen
Lees ook:Fantasy Q: Larry Johnson Een Kankergezwel?
Lees ook:Benson Op Weg Naar Rushing Crown
Lees ook:Carriere Van Larry Johnson Bij Chiefs Over

3 reacties op “Observaties Van Vroege Wedstrijden Openingsronde

  1. Rene

    sorry maar ben niet zo in de fantasy football. Is dat nu echt leuk/spannend

      /   Beantwoorden  / 
  2. P.Guijt

    Gewoon heel erg vermakelijk je kijkt in eens naar spelers/teams waar je normaal niet een twee drie naar zou kijken dus het maakt het leuker

      /   Beantwoorden  / 
  3. Thomas

    even terzijde:

    de pats zijn brady kwijt, de chargers verliezen en de colts verliezen.

    wie gaat er namens de AFC naar de superbowl dit jaar????

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.