Voetballer Verscheurt Gele Kaart

Vermakelijke kaartEn nu moet het afgelopen zijn met die flauwekul. Ik ben de mening toebedeeld dat touchdown celebrations weer onderdeel uit moeten maken van het spel. Hoe gekker, hoe beter. Zij maken televisie-kijken vermakelijk. Bovendien vind ik dat spelers ook vaker moeten reageren op penalty-flags.

Zoals Davy van de Eindhoven Raptors. Zij maken American football meer vermakelijk. In het reguliere voetbal hebben ze dat goed begrepen.

Lees ook:Alphen Is Admirals In Het Klein
Lees ook:Quarterback Geblesseerd vanwege Pepsi Coke
Lees ook:Meet the Eindhoven Raptors: Lijfstraf voor Hans
Lees ook:Promotiepraatje Voor Eindhoven Raptors
Lees ook:Meet de Eindhoven Raptors (Grawl!)

8 reacties op “Voetballer Verscheurt Gele Kaart

  1. Thomas

    inderdaad, de spelers reageren altijd zo gelaten op de vlaggen. eigenlijk wel raar, want in het voetbal draait de scheids een beslissing nooit terug. bij american football kan dat wel, maar daar protesteren de spelers juist niet…

      /   Beantwoorden  / 
  2. MdB

    Dat spelers gelaten reageren op vlaggen valt mee vind ik. Wel is het zo dat het bij voetbal meer geaccepteerd is om te protesteren. Wat dat betreft wordt van footballspelers meer discipline verwacht, geheel in lijn met de doelstelling van de sport.
    Vanwege dat laatste punt ben ik het ook niet eens met het toestaan van meer celebrations. Het vieren van een goede tackle, zoals je met name in de NFL veel ziet, vind ik persoonlijk nergens op slaan. Daarvoor sta je als defensive speler nou juist in het veld.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Marc

    Zeker nooit defense gespeeld of uberhaupt football gespeeld, MdB ?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Grey Poupon

    Dat geld wel voor meer tjappies hier…

      /   Beantwoorden  / 
  5. MdB

    Ik geloof dat mensen niet helemaal goed lezen: ik heb het over de NFL. Die spelers verdienen tonnen met hun baan, en om dan iedere keer te juichen als je een tackle maakt vind ik overdreven. Je doet gewoon waar je voor betaald wordt.
    Op amateurniveau is dat anders natuurlijk. En ja: ik heb AF gespeeld, ook defense.

      /   Beantwoorden  / 
  6. In$@ne

    Sinds wanneer moet je trouwens een sport beoefend hebben om er een mening over te kunnen hebben?

      /   Beantwoorden  / 
  7. perryhendriks

    Volgens mij is er verwarring. Het gaat over deze zinssnede: “Het vieren van een goede tackle, zoals je met name in de NFL veel ziet, vind ik persoonlijk nergens op slaan.”.

    Veel verdedigers (amateur of prof) zijn het hier niet mee eens, vanwege de ‘rush’ die een tackle of stop nu eenmaal met zich meebrengt. Dit zou gelijk staan aan een receiver bespotten, die een grandiose first down of touchdown viert.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.