Jake Plummer Nu Volleerd Handballer

Beardman"I want to play this until I'm dead, whenever that is." Het is geen quote van iemand die wurgsex voorstaat en ook geen quote van de Crocodile Hunter. Nee, bovenstaande quote is van Jake Plummer, die er kennelijk tevreden mee is dat hij tegenwoordig geen miljoenen meer in de NFL verdient. Jake, ziet u, heeft er een missie van gemaakt om zijn broer te verslaan met handbal.Eric Plummer is namelijk onwijs bekwaam in deze sport, die vanwege de onbekendheid nog uitgebreid wordt uitgelegd op de ESPN pagina. Jake verdedigt zijn keuze door te stellen dat hij eindelijk iets doet dat hij leuk vindt.

Want bah, openstaande receivers zoeken en cheerleaders verleiden, terwijl je coach je uitkaffert en je romp van je benen wordt gescheiden…. dat is erg lastig.

Vraag ik me toch af of we het hier over dezelfde handbalsport hebben. Ik kan me namelijk herinneren dat ik in 2001 eens het Nederlandse dameselftal handbal bezocht in Boedapest. Het leek meer op een theekransje van de World Wrestling Federation.

Lees ook:COTW: Cheerleader Trouwt Haar Handballer
Lees ook:Randy Moss Opnieuw Niet Geinteresseerd
Lees ook:Eerste NFL-Twitter Boete Aanstaande!
Lees ook:While You Were Sleeping: Danielle Lloyd Papt Aan Met Babel
Lees ook:Lot Helpt Jake Delhomme Een Handje

Eén reactie op “Jake Plummer Nu Volleerd Handballer

  1. Henri

    Joe the plummer is toch de broer van jake ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.