COTW: Cheerleader Trouwt Haar Handballer

Kollette Klasse!Elke woensdagavond om 20:00 uur Dankzij het Raptors trainingskamp speciaal op zaterdag pikken we een Cheerleader uit de hoge hoed, die zich heeft weten te onderscheiden van de rest van haar vakgenoten. Hetzij door briljante uitspraken, hetzij door politiek nauwkeurig uitgekozen relaties of gewoon simpelweg door naakt te poseren.

Deze week is het de beurt aan Denver Broncos Cheerleader Kollette Klassen. Dat klinkt Zweeds en dat is het waarschijnlijk ook. Kollette heeft deze week niets bijzonders gedaan, afgezien van het feit dat ze deze week weer eens in de media is aangehaald. Kollette is namelijk de vriendin van voormalig Denver quarterback Jake Plummer. Juist. Dat is in de NFL verboden. Lees dus verder wat er van de heer Plummer is geworden.

Met Jake the Snake gaat het prima. Na het afgelopen seizoen had hij geen zin meer in football. Dit weerhield de Tampa Bay Buccaneers er echter niet van om de quarterback (type houthakker) te kopen. Nog dezelfde dag van het koopje kondigde Plummer zijn pensioen aan.

Sinds die dag doet Plummer ook houthakker-dingen. Beetje lounchen, beetje waterskieen, backpacken, handballen. Ja, die Jake is een echt levensgenietertje filosofisch watje geworden. Want, zo zegt broer Eric… voor handbal moet je bijna tweehandig zijn. Wat zal Jake goed zijn. En veel geld verdienen!

Met hem en Kollette gaat het prima. Tenminste… op papier. De tortelduifjes zijn 26 augustus getrouwd! Ik vrees alleen dat Kollette op het moment dat ze ten huwelijk was gevraagd nog de illusie had dat ze met een NFL-quarterback het bed in dook. Niet met een mijmerende frisbee-lul. Zie hier hoe graag Kollette nog het oude nummer 16 van haar man eer aan doet.

 

Lees ook:COTW: 3D Cheerleader Site Houston Texans
Lees ook:Jake Plummer Nu Volleerd Handballer
Lees ook:COTW: Cheerleader Dansaudities Olympische Spelen Beijing
Lees ook:COTW: Lindsay Wil Jouw Stoute Buurmeisje Zijn
Lees ook:COTW: Naaktfoto’s Nekken Raiderette Cheerleader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.